З українського ТБ-ефіру зникне російська кінопродукція?

— 4 листопада 2014, 11:21

Про це йдеться у повідомленні відомства.

"Нацрада вважає неприпустимим популяризувати в українському ефірі актора Михайла Пореченкова, а також інших російський митців, які своїми позиціями та вчинками демонструють неповагу до незалежності української держави та гідності громадян нашого країни", - йдеться на сайті Нацради.

Зараз до Національної ради надходять скарги від суспільства та громадських організацій, в яких висловлюються вимоги припинити трансляції фільмів за участі російських акторів, що не лише підтримують агресію проти нашої держави, а й беруть участь у іміджевій візуальній підтримці цієї агресії.

"Закликаємо керівників українських телеканалів не чекати рішень державних органів, терміново прибрати з ефіру кінопродукцію російського виробництва, яка пропагує антиукраїнські настрої", - кажуть у Нацраді.

Як відомо, раніше державна агенція України з питань кіно, продовжуючи експертну оцінку фільмів російського виробництва на предмет загрози національним інтересам України, ухвалила рішення не видавати (або скасувати) прокатне посвідчення 7 стрічкам.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні