Престижні американські школи-пансіони проводять набір учнів на 2015 рік ℗

— 4 листопада 2014, 15:28

Він ґрунтується на зануренні у багатонаціональне середовище для повноцінної підготовкидо престижної вищої освіти та майбутньої міжнародної кар’єри. Визнання й авторитет у цій галузі завоювала американська мережа шкіл-пансіонів Meritas.

З вибором напрямку українським школярам варто визначитися до Нового року для того, щоб вчасно подати документи для вступу до престижних середніх шкіл мережі Meritas і розпочати навчання за океаном у вересні 2015 року. Тим, хто бажає вчитися у США вже у січні, слід поспішати і братися до підготовки документів до 17 листопада. Правильно розподілити пріоритети та спланувати усі етапи допоможуть професійні рекомендації фахівців з освіти за кордоном.

"Якщо підготовку документів для вступу почати зараз та підійти до цього правильно, в наших школярів є великі шанси отримати візу та зарахування на найближчий семестр. Наступна хвиля подання документів відбудеться навесні 2015 року, а семестр розпочнеться у вересні", — коментує особливості американської системи Олена Барильська, керівник відділу вищої та середньої освіти міжнародної агенції DEC education.

Експерти з освіти за кордоном радять американські школи Meritas як найкращі центри гарантованої підготовки до вищої освіти міжнародного рівня. Одна з переваг цієї мережі — можливість якісної адаптації до багатонаціонального культурного середовища.

У школах-пансіонах США навчаються діти з усього світу, в одному класі можна зустріти представників п’яти чи більше країн. Це дає підліткам досвід розуміння інших культур, вміння домовлятися. Навчальні програми кожної школи Meritas розвивають глобальне мислення в учнів. Завдяки спеціальній методиці вони вже у шкільному віці орієнтовані на розширення своїх можливостей, розвиток в обраному напрямку, виконують завдання відповідно до рівня своїх знань та вмінь, вчаться брати на себе відповідальність за власне навчання.

Особливу популярність і авторитет школи Meritas здобули у батьків, які прагнуть забезпечити своїм дітям можливості всебічного розвитку, реалізації у творчості і спорті. Матеріально-технічка база цих шкіл-пансіонів для занять музикою, прикладними видами мистецтва, акторською майстерністю, науковими дослідженнями, індивідуальними та груповими видами спорту дозволяє учням у повній мірі реалізувати свій потенціал та вдосконалити навички у цих сферах.

Офіційний представник мережі приватних шкіл Meritas в Україні — міжнародна освітня агенція DEC education. Фахівці агенції допоможуть обрати школу та програму відповідно до побажань батьків та дітей, з урахуванням усіх деталей оформлення документів, візи та вимог навчального закладу. Запис на безкоштовну консультацію за телефоном (044) 390-76-24.

The Meritas Family of Schools — міжнародне об’єднання десяти підготовчих шкіл США, Мексики, Швейцарії, Китаю з понад 11 500 учнями. Шість шкіл Meritas знаходяться у США, і завдяки інтегрованим до навчального плану програмам AP та IB молодь має можливість вступати до престижних університетів США та інших країн.

Реклама:

Головне сьогодні