Путін - новий злодій світового масштабу та герой стрічки "Залізне небо 2". Відео

— 2 грудня 2014, 13:36

У тизері, голова РФ з оголеним торсом, ножицями перероблює карту Європи, змішуючи країни так, як потрібно йому та приєднуючи їх до Росії.

Потім він починає танцювати, присідаючи та притопуючи в такт реміксу на гімн РФ.

Фанати стрічки тепер також зможуть брати участь у створенні комедії. Фільммейкери оголосили, що тепер кожен може зробити свій варіант такого ролика та надіслати його авторам стрічки.

Виробники наголошують, що тепер кожен має шанс через мистецтво висловити свої справжні почуття до російського президента.

Режисер Тумо Вуоренсола каже, що на створення тизеру, його надихнула міріада реміксів на новий трейлер стрічки "Зоряній війни" і він хотів побачити, що зможуть створити глядачі із цим матеріалом. Кращі рімейки будуть зібрані та показан на офіційних сторінках Iron Sky у Facebook та YouТube.

У стрічці "Залізне небо" (2012) йшлося про нацистів, які втекли на Місяць, звідки спланували новий бліцкриг на Землю. У випущеному раніше рекламному ролику, Адольф Гітлер роз'їжджає на динозаврі вже в центрі Землі.

Продовження "Залізного неба", як і його оригінал, знімається на гроші шанувальників. Наразі зібрано понад 127 тисяч фунтів. Зйомки фільму заплановані на 2015 рік, а в прокаті він з'явиться в 2016 році.

В цілому, команда Iron Sky планує залучити 10 млн. доларів для 15-ти мільйонного бюджету нового фільму.

За матеріалами The Daily Mail, The Hollywood Reporter

Реклама:

Головне сьогодні