З’явився безкоштовний довідник про протезування в Україні та за кордоном

— 2 грудня 2014, 17:12

У брошурі обсягом 26 сторінок перераховані відповіді на більш ніж 30 основних питань, які можуть виникнути у пораненого в період підготовки до протезування.

Отримати тверду копію брошури може будь-хто. Для цього потрібно зв'язатися з офісом Благодійного фонду "Центр допомоги". Буклет буде поширюватися у відділеннях травматології та хірургії в госпіталях, і передаватися активістам і волонтерам, які працюють з пораненими військовими.

Її можна буде скачати на сайті. На ньому в тому числі, будуть доступні контакти протезних підприємств, органів соціальної опіки, розміщені посилання на потрібні законодавчі акти, а також інші корисні брошури, розроблені волонтерами "Юридичною сотнею", Кризового медико-психологічного центру та проекту pidmoga.info.

Серед згаданих в буклеті питань: як отримати протез за державні гроші, які документи і куди потрібно подати, чи можна протезувати за кордоном, як правильно вибрати протезне підприємство і перший протез, чи можна з протезом ноги їздити на машині.

У брошурі перераховані основні моменти, щоб максимально підготувати людей до можливих аспектів і проблем при протезуванні.

Для отримання брошури:

Телефон: 0 (67) 472-68-11 або 0 (44) 455-84-00

e-mail: [email protected]

Сайт: http://centr-dopomogy.org/

Сторінка в facebook: cdp.org.ua

Адреса: 04071, г. Киев, ул. Воздвиженська, д. 41

Реклама:

Головне сьогодні