Експерт: планувати літні канікули за кордоном варто у грудні ℗

— 4 грудня 2014, 10:00

У зв’язку з коливанням курсу валют навіть заможні українці вже зараз купують місця на літні канікулярні програми у приватних школах за кордоном.

Оплата за коштовне навчання у приватних школах-пансіонах здійснюється в іноземній валюті. У цьому сезоні, як ніколи раніше, батьки українських школярів дотримуються рекомендацій фахівців і вже за півроку починають бронювати місця у престижних навчальних закладах Європи.

"Передусім, така поведінка батьків пов’язана з бажанням уникнути фінансових втрат і ризиків, забезпечити своїм дітям можливості якісної середньої освіти за кордоном і подальші перспективи. Звичайно, на такі рішенні впливає і загальна ситуація у країні", — коментує особливості 2014 року керівник відділу мовних курсів за кордоном міжнародної агенції DEC education Мар’яна Мосо-Огли.

Експерт додає: "Якщо абстрагуватися від економічної та політичної ситуації в Україні і подивитися на тенденції останніх років, можна сміливо говорити про те, що забезпечені родини усе частіше замислюються над тим, щоб дати своїм дітям якісну західну освіту. Це підтверджує стабільне зростання кількості запитів на вступ до престижних англійських середніх школах з високою вартістю навчання. Саме цій категорії батьків ми радимо обирати школу та бронювати літні програми вже зараз, у грудні, оскільки місця у найкращих школах Великої Британії на період літніх канікул розкуповують за півроку до початку сезону".

Така ситуація зумовлена квотами на кількість учнів з різних країн, максимальною потужністю шкіл і популярністю серед батьків тих чи інших регіонів. Міжнародна освітня агенція DEC education є представником престижних приватних шкіл-пансіонів Великої Британії і пропонує вибір найкращих програм мовних курсів влітку 2015 року. На правах партнера агенція заздалегідь бронює блоки місць, тим самим гарантуючи їх наявність своїм клієнтам.

Літні канікулярні програми — це можливість для батьків і дітей відчути систему англійської середньої освіти, особливості культури та побуту, оцінити інтенсивність навчального процесу щоб прийняти зважене рішення щодо навчання за кордоном у майбутньому. Англійські школи-пансіони відомі не лише найкращими традиціями та дисципліною, а й відмінною матеріально-технічною базою для активних занять спортом і різними видами мистецтва, їхнє розташування сприяє створенню умов максимальної безпеки.

Фахівці освітньої агенції пропонують ознайомчі тури школами-пансіонами, під час яких батькам надається можливість оглянути місця майбутнього навчання дітей, поспілкуватися з персоналом і відпочити.

За детальною інформацією про програми мовних курсів влітку у престижних школах-пансіонах Великої Британії на 2015 рік та ознайомчі тури для батьків звертайтеся до фахівців міжнародної освітньої агенції DEC education за телефоном (044) 390-76-24. Усім, хто придбає літню канікулярну програму до 29 грудня 2014 року, надається знижка 50% на послуги агенції.

Реклама:

Головне сьогодні