Відео від руфера Мустанга "Ось чому Україна переможе"

— 4 грудня 2014, 17:55

У ролику – кадри знищеного Донбасу, життя українських військових, діти у вишиванках, добровольчі батальйони перед відправкою на передову.

Відео швидко розлетілось інтернетом – за 20 годин з моменту публікації його перепостило майже 7 тисяч користувачів Facebook, ще більше вподобало відео Мустанга.

Як відомо, Григорій раніше пофарбував зірку у Кремлі у жовто-блакитний колір, чим спричинив чималий скандал у Росії. Мустанг став траблмейкером року ("За порушення громадського спокою").

Як відомо, вранці 20 серпня на шпилі сталінської висотки в Москві з'явився український жовто-синій прапор, а верхівка золотистої зірки на шпилі будівлі була розфарбована синьою фарбою.

"По гарячих слідах" поліція Москви затримала чотирьох підозрюваних: двох хлопців і двох дівчат, яким загрожує до 7 років в'язниці.

Згодом Григорій Мустанг оприлюднив звернення, в якому зізнався, що це він розфарбував зірку, та заявив, що готовий здатися поліції в обмін на звільнення незаконно арештованої української льотчиці Надії Савченко.

Потім Мустанг повідомив, що передає гроші, отримані від телеканалу LifeNews за відео з висотки, на потреби батальйону "Донбас".

Реклама:

Головне сьогодні