Після галасу в соцмережах "Укрзалізниця" поновила на роботі чоловіка, який отримав інвалідність в АТО. Фото

— 9 січня 2015, 10:32

Про це на своїй сторінці написала спільноста "Євромайдан".

Через розголос у соцмережах, чоловіка поновили на роботі.

"В мене перший робочий день на новій посаді - нарядник локомотивних бригад. Завдяки кожному з вас, хто долучився до поширення моєї проблеми, я отримав змогу згідно закону пройти медичну комісію і перевестись на іншу посаду. Будучи інвалідом, я не втратив роботу", - цитує у п’ятницю слова Лозівського "Євромайдан".

Раніше чоловік розповів, що з початком війни на Донбасі він пішов добровольцем в батальйон "Айдар".

"…поїхав на Схід, був поранений, друга група інвалідності. Прийшов в депо, кажу: "Я інвалід, давайте направлення на перекомісію". У відповідь почув, що з другою групою права працювати взагалі не маю, здав посвідчення і отримав трудову…", - описував своє звільнення Лозівський.

При цьому чоловік розказував, що роботі на залізниці він присвятив всю свідому частину свого життя.

"В 15 років поїхав до Дніпропетровська навчатись на залізничника у техникумі, потім ПТУ, два роки складачем потягів на Дніпропетровському заводі "Комінмет", а у 2007 році лише завдячуючи Богу влаштувався в Локомотивне депо Лозова Південної залізниці помічником машиніста тепловозу. Повернувся до батьків в Лозову,почав працювати,у 2009 і 2012 роках вчився у Лубенський техшколі відповідно на машиніста тепловозу і машиніста електровоз", - розповів чоловік.

"У 12 році мав бути обкатаний на посаду машиніста, але вступив у ВО "Свобода", мав погляди не такі, як керівництво депо, підвищення зарубали....Так і залишився помічником, але патріотичних поглядів не змінив. Це реально робота мого життя", - додавав Лозівський.

Усі фото зі сторінки "Євромайдан" у Facebook

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні