У Дніпропетровську волонтерки зібрали "валентинки" для українських бійців. Відео

— 9 лютого 2015, 12:06

Небайдужі дніпропетровці, в основному жінки та дівчата, приносять теплі речі, солодощі, книжки, обереги, листівки та листи, пише Радіо Свобода.

За словами однієї з координаторок "Волонтерського жіночого батальйону", який ініціював цю акцію, Наталії Коваль, за першу годину роботи пункту вдалось зібрати десятки подаруночків для військових. Зокрема, одне дніпропетровське подружжя підписало бійцям понад сто листівок у вигляді сердець, майстрині-кондитерки напекли домашніх "сердечних" пряників. Свої рукодільні "валентинки" волонтерам також передали працівниці міської бібліотеки.

"Приємно, що жителі Дніпропетровська не залишились байдужими, зокрема, жінки приносять теплі речі, в які вкладають теплі записки для наших захисників", – зазначила Наталія Коваль.

За задумом організаторів, "валентинки" для бійців небайдужі жителі міста можуть також підписати віртуально – переслати свого листа волонтерам в електронному вигляді, а ті вже роздрукують на красивому папері й передадуть адресатам на передову.

Реклама:

Головне сьогодні