Тест

Музичного директора Віри Полозкової побили в центрі Москви прямо біля натовпу людей

Про це Олена Грачова розповіла телеканалу "Дождь" в телефонній розмові.

За словами Олени Грачової, на неї напали троє молодих людей міцної статури, коли вона йшла у своїх справах по вулиці Тверській повз глядачів, які зібралися подивитися на чергову репетицію параду Перемоги.

Інцидент стався поряд з будинком за адресою Тверська-Ямська 7, недалеко від метро "Маяковська".

Один з молодих людей пішов назустріч дівчині і навмисно штовхнув її. Після того, як вона спробувала ухилитися, він завдав їй два важких удари по обличчю.

Після цього Грачова пригрозила йому викликати поліцію, а у відповідь він з двома своїми друзями почав демонстративно бити її в тому числі й ногами. При цьому, пояснює Олена, з їх слів було зрозуміло, що вони співробітники міліції або якоїсь іншої силової структури.

Один з нападників. Фото Олени Грачової (з сайту телеканалу "Дождь")

Все це відбувалося в декількох метрах від натовпу глядачів репетиції параду. По Тверській йшла військова техніка. Ніхто з мимовільних глядачів побиття не втрутився в події.

Лише через кілька хвилин одна дівчина спробувала зупинити чоловіків і викликала міліцію.

Співробітники міліції, які прибули на місце події, повелися дивно, розповідає Грачова. Вони не змогли затримати молодих людей, які били Грачову. Більше того, кілька разів їх відпускали і вони знову підходили до жінки з погрозами. Лише через годину і Олену Грачову, і її нападників відвезли до найближчого відділення міліції.

Близько третьої ночі вона прислала "Дождю" смс-повідомлення: "Я зараз у міліції. Вони вже кілька разів мені погрожували, що вб'ють. Прямо при міліції".

Близько дев'ятої ранку вона повідомила також по СМС: "Я всі свідчення дала. Всі документи змусила мені дати сфотографувати. Мені й у відділенні погрожували ці люди. Плюнув у мене. Тільки після цього нас розділили. Вони погрожували. Кажуть - біля під'їзду тебе зустрінемо. Уже без камери".