У Дніпропетровську створили фотовиставку світлин дітей-переселенців. Відео

— 2 червня 2015, 12:19

Як повідомляє Радіо Свобода, автори усіх світлин – люди із зони АТО, які наразі оселились на Дніпропетровщині. "Моделями" для фото сесій виступали їхні діти й онуки.

За словами організатора виставки, волонтерки Людмили Хапатько, наразі переселенці з Донбасу трохи обжилися на новому місці й уже не побоюються показувати свої обличчя й обличчя своїх дітей – навпаки , тепер вони хочуть показати їх.

"Батьки, які приїхали із зони АТО, вже хочуть показати своїх діток, вони вже не хочуть ховатись, вони хочуть жити тут, з нами. І це вже не переселенці, це вже нові жителі Дніпропетровська. Мені дуже хочеться, щоб усі потихеньку забували слово "переселенці", – сказала Радіо Свобода Людмила Хапатько.

В експозиції представлені близько півтори сотні фоторобіт 75 авторів. Організатори відібрали їх із кількох сотень світлин, представлених переселенцями.

Виставка триватиме упродовж місяця, 1 липня будуть названі автори найкращих робіт у чотирьох номінаціях: "Сюжет", "Модель", "Симпатія" і "Майстер".

Переможців визначать за допомогою голосування: кожен відвідувач виставки може придбати жетончики-голоси за символічну суму й вкинути до спеціальної скриньки. Зібрані кошти витратять для підтримки дітей-переселенців.

Сьогодні усіх дітей-учасників фотовиставки відзначили подяками, іграшками і книжками.

Реклама:

Головне сьогодні