"Я завжди поруч": для наречних вигадали каблучки із чіпом для стеження. Фото

— 9 червня 2015, 13:58

Це значить, що віднині ревнивий чоловік зможе стежити за своєю половиною, якщо, звичайно, вона погодиться носити це, пише The Daily Mail.

Крихітний GPS-пристрій прикріплений до зворотної сторони каменю і має вже два варіанти. Один може похвалитися квадратним діамантом, який тримають 11 срібних зубців, інший - має фіолетовий діамант з маркізною огранкою та незвичайну формою фіксації.

Але що вони мають спільного, так це сповіщення про місцезнаходження прикраси. За словами засновника ювелірної компанії, яка займається такими каблучками, головна мета такого "розумного" пристрою - це запобігання крадіжкам.

Коштовність буде продаватися масово і носитиме горду назву "каблучка вірності". І хоча багато хто не буде в захваті від постійного інформування про місцезнаходження партнерові, Беннет наполягає що переваг набагато більше, ніж мінусів. "Ідея прийшла до мене, коли я замислився над безпекою наших виробів. Наші колекції мають дуже цінні експонати і додаткове страхування не буде зайвим", - додає він.

Він також додає, що прикраса може стати причиною безпідставних ревнощів і несправедливих звинувачень. Але воно і зможе захистити інститут шлюбу.

Реклама:

Головне сьогодні