Що одяг розповідає про людину: цікаві факти й гіпотези

— 1 липня 2015, 15:57

Цікаві факти щодо того, що можна "прочитати" за одягом людини, зібрало видання Time. Думки деяких експертів щодо цього є на сайті Bakadesuyo.

Різні кольори говорять різне. Червоний робить жінок привабливішими в очах чоловіків, і навпаки. Білий сигналізує про щирість та невинність, і цією хитрістю нерідко користуються адвокати, рекомендуючи клієнтам з'являтися в суді у білому.

Молодіжний одяг не лише візуально скидає років, а й допомагає людині почуватися здоровішою. Завдяки окулярам можна справити враження розумника, але вони крадуть зовнішню привабливість.

Письменник та спікер TED Гарт Сандем вивів формулу, за якою, як він стверджує, можна вирахувати, скільки триватиме шлюб зіркової пари. У ній враховано такі фактори як різниця в віці, тривалість стосунків до весілля, кількість попередніх шлюбів, сексуальність вбрань дружини тощо.

Невротики надають перевагу темному одягу. До слова, на невротичний тип особистості можуть вказувати й мотиваційні постери у нього на стінах. Екстравагантне та недбале вбрання – заява про те, що людина відкрита для нового. Дорогі речі та декольте кажуть про нарциссизм, принаймні у жінок, уточнює видання.

Музика подобається нам більше, коли костюм виконавця відповідає нашим очікуванням.

Люди відчувають більшу довіру до лікарів, коли ті вбрані в білий халат. Між іншим, коли піддослідних перед експериментом просять надягти білі халати, вони демонструють більшу пильність та ретельність.

Реклама:

Головне сьогодні