Тест

Розмови TED, які нагадують нам: життя триває

Бувають моменти, коли здається, що життя та світ скінчилися. Ці розмови TED доводять, що можна жити ті відновитися після трагедій, хвороб чи болючого розтавання.

Життя за межею

Коли Емі Парді було 19 років, вона втратила обидві ноги нижче коліна. А тепер вона професійна сноубордистка. У своїй потужній доповіді вона розказує звідки брати натхнення, аби протистояти життєвим перешкодам.

Що відбувається, коли ви втрачаєте все

Режисер Девід Хоффман втратив майже все, що йому належало у вогні: будинок, офіс та 30 років пристрасного колекціонування. Тим не менше, озирається на своє старе життя, що було знищене в одну мить та з надією дивиться у нове.

Найкращий подарунок у житті

Стейсі Кремер розповідає 3-хвилинну притчу, яка показує як небажаний, страшний та драматичний досвід, може стати безцінним подарунком у житті.

Як поглянути у обличчя лихові

Після природніх лих, залишається невеличка шпарина для ефективного відновлення, перш ніж світ спрямує свою увагу на щось інше. Ця шпарина - це пошук відповідальних. Коли торнадо вдарило по місту, я якому мешкали сестри Кайтрія (20 років) та Морган О'Ніл (24 роки), дівчата взяли кермо правління в свої руки та навчили інших робити те саме.

1000 речей, що роблять нас щасливими

Ніл Пасріч, автор блогу "1000 приголомшливих простих речей, що дарять задоволення", розповідає, що жити - це прекрасно.

Так, я пережила рак. Але це не виділяє мене

Дебора Джарвіс пропрацювала у лікарні протягом 30-ти років, коли їй поставили діагноз "рак". Вона знала дуже мало, як пацієнт. У дотепній та сміливій розмові вона пояснює як особистість, що "залишилася в живих після раку", може відчути себе статичною. Вона просить озвучувати наші найскладніші переживання, аби дати собі можливість рости і розвиватися.

Будьте терплячі. Будьте сміливі. Робіть все, що у ваших силах

8 січня 2011-го року конгрессвумен Геббі Гіффордс отримала постріл у голову, під час зустрчі із виборцями в її рідному Тусоні (Арізона). Її чоловік, астронавт Марк Келлі негайно вилетів, аби бути поруч із дружиною. У емоційній розмові пара описує своє життя до та після трагедії, а також ділиться своїми поглядами щодо відповідальності при володінні зброєю.

"Українська правда. Життя"