Жінка-пілот та 3-річне дівча, в обох від народження немає рук. Зворушливе фото зустрічі

— 5 серпня 2015, 18:00

"Як ви обнімаєтеся, не маючи рук?", - таке питання Кокс чує чи не найчастіше.

Вона вирішила відповісти на нього раз і назавжди, однією-єдиною фотографією, котра стала інтернет-хітом. Про це пише Today.

На знімку зображені Джессіка та 3-річна Рут Евелін (Ре), у якої так само немає ручок. Вони обіймаються.

Крім пілотування літака, 32-річна Кокс, ім'я якої вписане до Книги рекордів Гіннеса, грає на піаніно, займається серфінгом, звісно ж, водить авто та багато подорожує, прагнучи, щоби якомога більше людей дізналися її історію. Жінка не користується протезами і замість рук робить усе ногами.

Також Джессіка є першою в світі людиною без рук, яка виборола чорний пояс American Taekwondo Association. До слова, на заняттях із тхеквондо вона познайомилася зі своїм чоловіком Патріком. Він був її тренером та поміг стати чемпіонкою.

Зі слів Кокс, титули та відзнаки – це лише "вишенька на торті", і штовхають її до нових звершень зовсім не вони. Жінка пишається тим, що, будучи рольовою моделлю та мотиваційним спікером, надихає людей бачити далі фізичних обмежень, які вони самі собі ставлять.

"Я роблю те, що роблю, бо мені подобається це робити. І я не здамся", - говорить Джессіка.

Мама маленької Рут Евелін дізналася, що дівчинка народиться без рук, на 20-му тижні вагітності. Можливість переривання ще була, але, запевняє жінка, такий варіант вона навіть не розглядала. До трьох років Рут Евелін не переймалася тим, що відрізняється від інших діток. Уперше вона звернулася до мами з запитанням про це кілька місяців тому.

"Вона сказала мені: "Я хочу, щоби в мене були ручки", - пригадує мати.

Джессіка з Рут Евелін

Саме тоді жінка усвідомила, що мусить познайомити дочку з Кокс, із людиною, яка допоможе дівчинці зрозуміти: вона не сама.

Коли Джессіка та Рут Евелін зустрілися, уже за кілька хвилин мала перестала соромитися, влізла на коліна до нової подруги й сказала: "Вона точнісінько як я! У неї нема ручок!"

"Я сподіваюся, що тепер Ре знає, що вона – не одна така, і що в неї все буде добре", - каже Кокс.

Фото з Facebook Джессіки Кокс та з сайту Today

Реклама:

Головне сьогодні