Transparency International виступила на захист студентів ШеваПил

— 5 жовтня 2015, 11:05

Про це йдеться у повідомленні структури.

Правозахисна організація звернулася, зокрема, до Міносвіти та закликає відомство втрутитися у ситуацію, а керівництво вузу об’єктивно оцінити знання студентів, перевести на другий курс і надати їм можливість повторно прослухати предмет, іспит з якого вони не склали.

[L]"TІ Україна закликає керівників Київського національного університету як одного з найавторитетніших і найпрогресивніших вузів країни, об'єктивно оцінити знання студентів, сприяти їх переведенню на другий курс, а також зауважити на факти корупції, які вони оприлюднюють, і нещадно викорінювати це явище у стінах вузу", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, ще влітку МОН оголосив конкурс на посаду ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають учене звання та науковий ступінь і стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менш як десять років. Подавати свої кандидатури можна до 20-го вересня.

Раніше студенти "ШеваПил" Володимир Коваль та Іван Кучерявий за два-три місяці виявили дві гучні корупційні схеми власного вузу. Вони звернули увагу на тендерні закупівлі та поселення у гуртожиток економічного факультету.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні