Волонтера Костянтина Ходаковського помилували

— 5 жовтня 2015, 18:51

Про це на своїй фейсбук сторінці повідомив волонтер "Народного тилу" Роман Синіцин.

Ініціаторами звернення до президента з приводу Ходаковського стали відомі волонтери, які подавали прохання і агітували за підписання електронної петиції на підтримку ув'язненого, який відбував термін покарання в 4-й колонії.

Костянтин Ходаковський був засуджений за пограбування квартири, коли йому було 15 років. Двічі йому продовжували термін у в'язниці через нелояльну поведінку. У 2014-му році він виграв Європейський суд з прав людини.

"Волонтера в законі" Ходаковского сьогодні помилували. За словами самого Ходаковского, завтра випустять.Три роки "скост...

Posted by Roman Sinicyn on 5 октября 2015 г.

Суд зобов'язав державу Україна виплатити 25 тисяч євро як компенсацію за порушення прав. Всю суму ув'язнений витратив на потреби української армії.

[L]Мало хто знав, що всі покупки касок, бронежилетів, тепловізорів Ходаковський організовував з тюремної камери, а головним його помічником була дружина.

"Після звільнення приєднаюся до волонтерської групи Сармат", - прокоментував Костянтин Ходаковський "УП.Життя".

Костянтин Ходаковський

Завдяки суспільному резонансу та активної громадянської позиції комісія при міністерстві оборони клопотала про зняття судимості з Ходаковського.

"Українська правда. Життя"

Яркий пример того, как ПРОСТО ЛЮДИ могут .... МОГУТ!!! Верить в себя, в силу своего голоса, в силу некой высшей справедл...

Posted by Svitlana Shishkina on 5 октября 2015 г.
Реклама:

Головне сьогодні