Знайти чоловіка через Facebook: дівчата пишуть оголошення та рекламують себе для майбутніх чоловіків

— 6 жовтня 2015, 12:44

Він давно став майданчиком та існтрументом для багатьох речей, в тому числі і реклами.

У стрічці новин іноді трапляються різні речі - дивні й звичайні, корисні й не дуже, цікаві та сумні. Крім того, Facebook вже давно служить мережею, яка посилює комунікацію та робить спілкування між незнайомими людьми набагато простішим.

Так, у Facebook є і дівчата, які вирішили використати мережу для пошуку чоловіка. Користувачка Світлана Лелик зробила собі рекламу - на своєму фото написала, що вона хоче заміж. Про себе каже: "Мене звати Світлана. Висока, дотепна, добра. Люблю подорожувати і знайомитися з новими людьми. Працюю в газеті "Репортер". Більше рекомендацій – у головного редактора:) Шукайте мене у Фейсбуці. Справжні чоловіки – пишіть".

Вона закликає долучитися дівчат до флешмобу, аби знайти собі гарного чоловіка.

А чому б ні!"Мене звати Світлана. Висока, дотепна, добра. Люблю подорожувати і знайомитися з новими людьми. Працюю в га...

Posted by Світлана Лелик on 2 октября 2015 г.

Був у Facebook ще один подібний пост. Франківчанка Віра Власенко так само опублікувала свою фотографію з написом "Вийду заміж". Про неї написав Івано-Франківський портал "Репортер". Однак світлина зникла зі сторінки дівчини - вона зробила видимим її лише для друзів, бо аж надто багато повідомлень почало надходити їй.

Як розповіла дівчина "Українській правді. Життя", чоловіків відгукнулося дуже багато і незважаючи на те, що пройшло вже багато часу, вони й досі продовжують писати. Утім, цікавих людей, з якими вона продовжує подальше спілкування лишається не так вже й багато. Вона додає, що вже бачила кілька дівчат, які вчинили так само.

Вийти заміж у фейсбуці. Смілива акція франківчанки підірвала Інтернет...

Posted by Репортер on 1 октября 2015 г.

Утім, виявляється, що шукають собі пару не лише жінки, а й чоловіки. Так, у пошуках другої половинки знаходиться і цей хлопець. Правда, сам він не описує своїх переваг над іншими, а просто інформує дівчат, що шукає собі дружину.

Реклама:

Головне сьогодні