Тест

Керівник Instagram пояснив, чому там не буде голих жіночих грудей

Голова Instagram Кевін Сістром пояснив Business Insider, чому в соцмережі не буде свободи сосків. Причина – вікові обмеження, що діють в Apple App Store.

Про це пише The Daily Mail.

Зі слів Сістрома, якби Instagram дозволив розміщувати зображення голих грудей з сосками, замість відмітки 12+ Apple App Store маркував би його 17+. А це означало б, що соцмережа б втратила значну частку своїх юних користувачів. Порушення правил Apple призвело б до видалення застосунку.

Між тим для Сістрома є контраргумент: менш жорсткі правила щодо зображень оголеного тіла має Twitter, і з боку Apple подібних претензій до нього нема.

@freethenipplelives #freethenipple

Фото опубликовано Cara Delevingne (@caradelevingne) Июл 10 2014 в 9:22 PDT

Нагадаємо, під забороною опинилися не лише фото еротичного характеру. Правило "жодних сосків" стосується і світлин, де жінка годує грудьми дитину, і знімків жінок після мастектомії. Водночас у голих чоловічих сосках нічого непристойного адміністрація не вбачає.

Офіційна політика соцмережі така: "Якщо ви не показали б фото або відео, яке збираєтеся завантажити, дитині, вашому начальнику або вашим батькам, можливо, його не варто розміщувати в Instagram".

@anderssnuff supporting #equality - we need more men supporting! t-shirts at www.freethenipple.com

Фото опубликовано Free The Nipple (@freethenipple) Июл 13 2015 в 8:45 PDT

Тим часом кампанія "за свободу сосків" набирає обертів не лише в соцмедіа. В серпні гологруді протестувальники вийшли на вулиці 60 міст по всьому світі. Один із найбільших напівоголених парадів GoTopless відбувся в Нью-Йорку. Активісти вимагали рівних прав для жінок і чоловіків щодо появи топлес на публіці.

"Століття гендерної нерівності та ексклюзивного чоловічого панування створили великий дисбаланс планетарних масштабів, котрий може стати фатальним для суспільства. Настав час змін!", - зазначила речниця GoTopless Рейчел Джессі.

#regram @skinnymink #freethefuckingnipple #equality

Фото опубликовано Free The Nipple (@freethenipple) Сен 23 2015 в 1:43 PDT

"Коли жінки звільняють свої тіла від пригноблення, це дає їм свободу та впевненість . Звільнення сосків та тіл робить вільним і розум, відновлює людське уявлення про себе та самоповагу", - додала вона.

Нагадаємо, свій протест проти заборони на жіночі груди в Instagram висловлювало чимало селебрітіз, зокрема супермоделі Наомі Кемпбелл і Кара Делевінь, співачки Ріанна та Майлі Сайрус. А американська телеведуча Челсі Хендлер повторила славнозвісне фото Володимира Путіна з голим торсом на коні та поцікавилася, чому йому можна демонструвати соски, а їй – ні, адже в неї тіло гарніше.