Тест

Модель з півмільйоном фоловерів пішла з соцмереж, викрила всю правду про роботу та просить гроші на новий проект

Вона повідомила, що залишає соціальні мережі, за допомогою яких вона заробляла собі на життя, бо її профіль сприяє "нечесному та надуманому" почуттю краси та що не є справжнім життям.

Перед тим, як закрити сторінку, вона по-іншому підписала свої фото. Про одне із них вона сказала, що того дня нічого не їла, змінила понад 100 позицій та накричала на свою молодшу сестру.

Тепер дівчина запрошує послідловників подивитися їїх новий "натуральний" профіль, без макіяжу. Вона збирає гроші, аби фоловери допомогли розпочати новий спосіб життя.

У своєму сльозливому відео дівчина напередодні розповіла, як витрачала по 50 годин, аби створити відповідний образ щасливого, вродливого і безтурботного підлітка. Вона також додає, що тепер не може дозволити собі орендну плату без своїх он-лайн доходів і збентежено визнає, що потребує допомоги. "Будь-ласка, підтримайте мене, бо я не можу дозволити собі своє реальне життя", - бідкається екс-модель, яка мала більше півмільйона фоловерів.

Дівчина зізнається, що вона змушена була виставляти напоказ дизайнерський одяг та продукти харчування. Вона розцінює це як спосіб "ввести в оману" своїх фоловерів та змусити їх купувати ці речі.

Наразі дівчина отримала чималу кількість людей, які підтримують її. Утім є й скептики, які вважають, що зізнання - це черговий PR-трюк, покликаний привернути увагу до нового проекту дівчини.

Після публікації відео, дівчина видалила близько 2 тис. фотографій з соціальних мереж та внесла зміни до кожної світлини. Вона розповіла про кількість невдалих фотоспроб, про гонорари і про речі, в які вона була одягнена.

Ессена каже, що вона сподівається розпочати рух, де індивідуальність визначається не фізичними атрибутами чи впливом соціальних мереж. Вона хоче аби у кожного була можливість біти вілтним, рости, вчитися, досліджувати, кидати виклик власним переконанням.

За матеріалами The Daily Mail