TripAdvisor запускає українську версію

— 9 листопада 2015, 12:46

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова відділу розвитку туризму Міністерства економічного розвитку та торгівлі України Іван Ліптуга.

tripadvisor.uaТри года назад для объективности оценки отелей и ресторанов Одессы, а также получения комплексной аналит...

Posted by Ivan Liptuga on 5 ноября 2015 г.

За його словами, три роки тому для об'єктивності оцінки готелів і ресторанів Одеси, а також отримання комплексної аналітики туристичних уподобань, асоціація "Туризм Одеси" підписала угоду з Tripadvisor - найбільшим і найпотужнішим у світі онлайн-ресурсом.

"З тих пір, щороку 27 вересня, місто і асоціація нагороджують Топ-10 готелів, ресторанів і атракцій згідно рейтингу Tripadvisor", - каже він.

Пізніше у Лондонському офісі відбулися перемовини про розширення партнерства на всю Україну.

Це партнерство дозволить запустити українську версію сайту tripadvisor.ua, дозволить використовувати статистичні та аналітичні дані ресурсу та отримувати дані об'єктивного рейтингу, заснованого на реальних відгуках гостей.

Крім того, відбудеться інтеграція різноманітних інструментів Tripadvisor на національний туристичний портал, щорічне незалежне нагородження найкращих готелів, ресторанів та атракцій, а також проведення освітніх семінарів для отельєрів та рестораторів із оптимізації продажів та збільшенню кількості відгуків.

Як повідомляє AIN.ua, домен tripadvisor.ua раніше належав харків'янці Олені Савченко, але компанія звернулася з цього приводу до суду, а також вимагала від Державної служби інтелектуальної власності анулювати свідоцтво про ТМ, видане жінці. За рішенням Солом'янського суду Києва за 16 квітня, сторони уклали мирову угоду. Наразі Trip Advisor LLC отримує всі права на домен верхнього рівня. Савченко отримала 2 тис. доларів компенсації.

Зараз за адресою tripadvisor.ua відкривається сторінка з логотипом американської компанії, фото українських міст і обіцянкою швидкого запуску "TripAdvisor Україна".

Реклама:

Головне сьогодні