Що подарувати чоловікові? ®

— 3 грудня 2015, 17:01

Браслет — подарунок, який нагадає про Вас кожного разу, коли чоловік зверне увагу на свої руки, будь то водіння автомобіля, публічний виступ або чищення картоплі у будинку. Такий презент допоможе підкреслити індивідуальність і виразити стиль власника. Чоловічі браслети більш суворі і стримані, на відміну від жіночих або дитячих. Носяться вони виключно на зап'ясті.

Якщо Ви шукаєте цінний і універсальний подарунок, який буде носитися роками або навіть десятиліттями — зверніть увагу на дорогоцінні метали, наприклад, золото. Це класика, яка не вийде з моди і буде актуальна в будь-якому віці чоловіка.

Золотий браслет вигідно підкреслить статус чоловіка, створить ауру успішності навколо людини. Блискання на руці акцентує увагу на необхідній жестикуляції для вправного переконання при переговорах, допоможе створити серйозне враження і остаточно доповнити образ успішного чоловіка. Численні опитування жінок доводять: руки — одна з головних частин тіла, на яку вони звертають увагу. Чисті, доглянуті, прикрашені стильним золотим браслетом чоловічі руки справляють гарне враження, перше і не тільки. Такий подарунок підійде і юнакові: він буде матеріальним доказом перетворення в чоловіка, формуватиме відповідальність.


Багатьом приємно відчувати себе заможним і успішним. Золоті чоловічі браслети на Gold.ua допоможуть у цьому. Можливо, Вам сподобаються і інші товари з сайту — в каталозі понад 80000 виробів. Ми доставимо товар в будь-яке місто України. Можливий обмін або повернення покупки протягом 14 днів. Ціни в інтернет-магазині на 30-70 % нижче роздрібних. 100 % гарантія якості і оригінальність всіх брендів.

Реклама:

Головне сьогодні