До дня Волонтера: фотопроект "Справжні". Фото

— 7 грудня 2015, 13:51

Героями проекту стали 13 волонтерів, які допомагають українській армії, пише Радіо Свобода.

До проекту були запрошені такі представники волонтерського руху як Віталій Дейнега "Повернись живим", Аліна Михайлова "Армія SOS", Роман Сініцин "Народний тил" та інші. Кожного з героїв зобразили на світлинах у двох іпостасях – якими вони є на війні і якими вони би були у мирний час.

Крім того, організатори запитали у волонтерів, від чого вони були змушені відмовитися заради того, щоб виконувати свій патріотичний обов’язок, що вони б робили, "…якби не війна?"

"Якби не війна, хотів би стати футболістом" – Костянтин Ходаковський, "Народна армія"

"Якби не війна, переїхала б вчитися до Туреччини і працювала б там над архівами про Україну" – Катерина Ніколаєнко, "Український мілітарний портал".

Катерина Ніколаєнко


"Якби не війна, знайшов би кошти на реконструкцію власного ресторану. Окрім того, об’їхав би всі куточки світу" – Богдан Масляк, "Допоможи фронту".

Богдан Масляк

"Якби не війна, займалася би розвитком підприємства, на якому обіймала би одну з керівних посад, готувала би десерти для своєї великої родини та вирощувала би виноград столових сортів" – Тетяна Бідняк, Help-Army.

Тетяна Бідняк

"Якби не війна, так само би займалася волонтерством, працювала б із соціальними проектами" – Ксенія Дронь, "Благодійний аукціон побачень для бійців АТО".

Ксенія Дронь

"Якби не війна, я приділяв би більше уваги власному бізнесу та родині, і нарешті дописав би дисертацію" – Ігор Федірко, Combat ua.

Ігор Федірко

"Якби не війна, я би минулої осені здав квартиру та поїхав у навколосвітню подорож. Також до війни я готувався вийти на ринки Казахстану, Китаю та Арабських Еміратів з рішеннями щодо IT-безпеки" – Віталій Дейнега, "Повернись живим".

Віталій Дейнега

"Якби не війна, я б не змарнувала жодного родинного свята, не пропустила прем’єру в улюбленому театрі, а мої родичі та друзі могли б додзвонитися до мене з першого разу" – Оксана Сивак, "Ініціатива Е+".

Оксана Сивак

"Якби не війна, займалася б допомогою безпритульним тваринам, готувалася б до вступу на магістратуру в Німеччині, а також приділяла би багато уваги фотографуванню пейзажів" – Аліна Михайлова, "Армія SOS".

Аліна Михайлова

"Якби не війна, я зробив би найбільший у країні проект допомоги дітям з розвитку своїх творчих здібностей" – Давид Арахамія, "Народний проект".

Давид Арахамія

"Якби не війна, був би звичайною людиною: виховував би доньку та сина, працював та не знав би всього цього лайна, якщо чесно" – Олександр Єрмошин, "Крила Феніксу".

Олександр Єрмошин

"Якби не війна, я би написав книгу про наш народ, відстоювання права на релігійні погляди і переконання в час окупації України російським царатом у ХІХ столітті" – Роман Орищенко, "Пласт".

Роман Орищенко

"Якби не війна, подорожував би та дійшов би до позначки десь близько 80 країн, бо зараз набігає до 60-ти. Також реалізував би кілька цікавих бізнес-проектів та не навчався стріляти з РПГ-7 і АГС" – Роман Сініцин, "Нарожний тил".

Роман Сініцин
Реклама:

Головне сьогодні