Для випускників військових вишів стартує курс бійця-рятувальника

— 7 грудня 2015, 14:23

Інструктори громадської організації "Захист Патріотів" проведуть курс бійця-рятувальника у всіх військових навчальних закладах України, йдеться у повідомленні "Patriot Defence".

Курс бійця-рятувальника, який викладають у всіх країнах-членах НАТО, надає військовим базові знання з першої допомоги на полі бою.

Інструктори проведуть триденний курс, під час якого всі навички відпрацьовуватимуться з використанням тренувальних матеріалів та будуть випробовуватися під час моделювання реальних бойових дій. Четвертого дня курсанти пройдуть тренінг від працівників Психологічної кризової служби.

"Кожен військовий має володіти навичками з надання першої допомоги на полі бою. Дуже важливо, щоб молоді офіцери, випускники військових університетів, також отримували такі знання. Адже вони надалі можуть поширювати цей досвід. Більше того саме у їхніх руках розвиток військової справи в Україні", – відзначила доктор Уляна Супрун, засновник та директор громадської організації "Захист Патріотів", директор гуманітарних ініціатив Світового Конґресу Українців.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні