Цукерберг розповів про особистий план на рік. Візьметься за штучний інтелект

— 5 січня 2016, 14:47

"Щороку я ставлю перед собою нові цілі, аби вивчати нові речі і рости поза моєю роботою у Facebook. Раніше такими цілями було — читати 2 книжки щомісяця, вивчити північнокитайську мову і знайомитись щодня з новою людиною", - написав засновник Facebook на своїй сторінці у соціальній мережі.

Минулорічна ціль - читати 2 книжки щомісяця. Фотографія прочитаних Цукербергом книжок за 2016 рік

На 2016 рік Цукерберг вирішив взятись за створення штучного інтелектуля дому і роботи.

"Я збираюсь розпочати з вивчення того, які технології вже існують у цій царині", - зауважив Марк.

Наступний етап — навчити цей штучний інтелект розрізняти його голос і контролювати все, що є вдома — музику, світло, температуру тощо.

"Я навчу його впізнавати друзів, коли вони дзвонять у двері, і впускати їх у дім. Я навчу його повідомляти мене, чи все добре в кімнаті Макс, коли я не поряд з нею", - написав Марк.

Every year, I take on a personal challenge to learn new things and grow outside my work at Facebook. My challenges in...

Опубліковано Mark Zuckerberg 3 січня 2016 р.

У робочих питаннях Марк планує використовувати цей штучний інтелект, аби візуалізувати дані і управляти компанією більш ефективно.

Він також зізнався, що витрачає багато часу на те, аби зануритись у деталі якоїсь нової розробки, але це зовсім інше, аніж зробити щось самостійно. А саме так він збирається працювати над своїм особистим планом на 2016 рік.

[L]Як відомо, у Марка Цукеберга та його дружини Прісціли Чан народилась донька Макс.

Щасливі батьки оголосили. Що віддають 99% своїх акцій у Facebook на благодійність. Аби світ, у який прийшла їхня донька, став кращим.

Марк Цукерберг з дружиною і донькою Макс
Реклама:

Головне сьогодні