Онук-фотограф зробив 85-річного дідуся фешн-зіркою мережі

— 3 лютого 2016, 10:49

Блогер із нікнеймом XiaoYeJieXi’s розмістив у китайській соціальній мережі Weibo знімки свого дідуся-фермера у кількох стильних луках. Фотографії одразу стали сенсацією і розлетілись світом, пише видання The real design inspiration.

На знімках старий чоловік постає у яскравому костюмі-трійці, повстяному кашкеті, молодіжних джинсах. Його образи доповнені різнобарвними метеликами і краватками.

Онук вирішив фотографувати діда у затишних міських кафе та на вуличках, запросивши його на прогулянку заради розваги. Справа в тому, що чоловік вже дуже давно мешкає у провінції Фуджіян, де вирощує та збирає овочі.

"Мій дід – сильна людина. Він ніколи мені цього не казав, але я знаю, що він сумує, бо живе наодинці вже два роки – відтоді, коли втратив дружину", - каже онук, якого цитує The Daily Mail.

Світлини, зроблені до фотосесії, свідчать, що зазвичай літній чоловік вдягається як сільський мешканець, обираючи зручний і теплий, але зовсім не модний одяг.

Справжнє ім'я хлопця – Дінг Гульянг (Ding Guoliang), він є професійним фотографом. Серія вийшла схожою на комерційно успішну фотосесію для фешн-видання, хоча сам автор стверджує, що він зробив її не задля слави та грошей.

"Я часто фотографую діда, у нас із ним чудові стосунки", - додає він.

Так чи інакше, коли фотограф розмістив зворушливі знімки, він несподівано отримав купу позитивних відгуків. Найбільше користувачі були вдячні хлопцеві за те, що він змусив їх замислитися над тим, якими мають бути стосунки з дідусями та бабусями.

Фотосесія надихає проводити більше часу з тими, кого ми любимо, і цінувати ці особливі моменти.

Реклама:

Головне сьогодні