Діти знаменитого піаніста Вадима Холоденка знайдені мертвими

— 18 березня 2016, 22:14

Його мати, Софія Циганкова, виявлена з численними ножовими пораненнями, отримує медичну допомогу і клініці і після цього пройде психологічну експертизу.

Поліція Техасу повідомила, що піаніст приїхав додому по дітей, натомість знайшов їх мертвими у ліжечках.

Командир поліції у передмісті Бенбрук Девід Бедкок повідомив, що Вадим Холоденко не підозрюється у вбивстві.

"Він співпрацює зі слідством. Наразі він не розглядається як підозрюваний", - сказав Бедкок журналістам на прес-конференції, пише The Guardian.

Вадим Холоденко. Фото alistcalendar.com

За його словами, близько 9.30 ранку четверга Вадим Холоденко зателефонував 911 після того, як виявив свою дружину Софію Циганкову з пораненнями у і дуже стресовому стані, а дітей — мертвими. У будинку не помічено слідів зламу задля насильного проникнення всередену дому.

До переїзду у США у 2014 році сім'я жила у Москві (Софія Циганкова — громадянка РФ).

Пара одружилась у 2010 році, але в листопаді минулого року подала на розлучення. У серпні 2015 року вони почали жити окремо.

Сусід сім'ї Террі Мессер каже, що Циганкова була "дуже уважною матір'ю", яка дивилась за дітьми, коли вони були на вулиці. Місцеве видання також цитує Мессера, який каже, що піаніст рідко бував вдома, бо багато подорожував.

29-річний Вадим Холоденко — володар золотої медалі міжнародного конкурсу піаністів імені Вана Кліберна, народився у Києві.

Реклама:

Головне сьогодні