Наймолодша мільярдерка світу. Хто вона, де живе і скільки витрачає?

— 3 березня 2016, 12:57

За версією Forbes її статок оцінюється у $1,2 млрд.

Її 20-річна сестра Катаріна також має $1,2 млрд. Багатими дівчат зробив батько, який у 2007 році передав їм акції корпорації Ferd.

При цьому батько досі зберігає контроль над компанією, пише The Independent.

Хто вона?

Андресен живе і навчається в Осло. 11 років дівчина навчалася в школі-інтернаті Forres Sandle Manor у місті Фордингбридж.

Наразі вона вивчає соціальну науку у Амстердамському університетському коледжі і не проявляє жодної зацікавленості до сімейної компанії.

Фото з її instagram
Фото з її instagram

Центральне місце у житті дівчини посідає захоплення кінним спортом. Олександра навіть виграла три чемпіонати з виїздки і планує зосередитися на професійній кар'єрі з верхової їзди.

Дівчина зустрічається з 24-річним Йоахімом Толефсеном, який є професіоналом зі змішаних бойових мистецтв.

Фото з її instagram
Фото з її instagram

На чому її сім`я заробила такі гроші?

На тютюні. Їх бренд Tiedemanns у 2005 році був частково проданий компанії Skandinavisk Tobakskompagni майже за $500 млн. Тепер, інвестиційна компанія Ferd переважно керує хедж-фондами.

Олександра з батьком і сестрою. Фото з її instagram

До 17 років Андресен жила у відносній безвісності, але потім норвезька влада почала публікувати річні показники податкової декларації і Forbes включив її у перелік найзаможнішої молоді.

Що вона робить зі своїми грішми?

"Я заощаджую постійно, і завжди так робила", – заявила Олександра у інтерв’ю корпоративному журналу Ferd у 2015 році.

"Заощаджую, коли отримую щотижневі кишенькові кошти, коли виграю грошові призи на змаганнях або якщо отримую гроші у якості подарунка на день народження. Це дає мені змогу купити ті речі, які я дійсно хочу, як то сумку чи пару взуття, без того, щоб просити грошей у мами чи тата", – додала вона.

Фото з її instagram
Фото з її instagram
Реклама:

Головне сьогодні