Starbucks підтримав грудне вигодовування. Бариста пройшли тренінг

— 3 березня 2016, 14:44

Британські кав'ярні мережі взяли участь у кампанії Національного фонду сприяння народженню, спрямованій на підтримку вигодовування дітей усіма способами, пише The Guardian.

Усі бариста пройшли тренінг, під час якого їм розповіли про потреби батьків з крихітними дітьми, а також навчили допомагати їм, не засуджуючи.

Вони висловлюватимуть підтримку матерям, незалежно від того, яким способом ті годують малюків: грудьми, з пляшечки чи на дитячому стільці.

"Члени нашої спілки розповідають, що вони часто стикаються з небажаною, надмірною увагою та коментарями щодо годування дітей, причому не лише грудного, а й звичайного" – каже керівник програми Сара МакМаллен.

"Ми розуміємо, що молоді батьки з малюками потребують підтримки, особливо якщо вони рідко з'являються на публіці", – заявила віце-президент мережі Старбакс у Європі, на Середньому Сході та в Азії Райс Ілі.

"Наша співпраця із фондом заснована на традиційних принципах роботи з клієнтами, але із цим проектом ми оновили, покращили наші стандарти і розповіли про зміни працівникам. Сподіваємося, що батьки, які відвідують наші кав'ярні, порадять нам, як створити для них максимально комфортні умови", – додала вона.

Фото lansinoh.com

У Великій Британії це перша велика мережа кав'ярень, яка змінить свої правила і стане привітною до молодих батьків. У країні відкрито 800 закладів мережі.Минулого місяця Національний фонд сприяння народженню звертався до уряду країни з проханням посприяти популяризації грудного вигодовування, адже за останні 12 місяців рівень цього способу годування дітей був найнижчим з-поміж усіх країн світу.

Рух на підтримку грудного вигодовування щодалі більше змінює суспільство.

Фото round-two.me

Нещодавно парламент Австралії дозволив своїм депутатам-жінкам годувати дітей на роботі у найприродніший спосіб.

"Не існує абсолютно жодних причин, щоб застарілі правила залишалися і робили життя жінок в політиці більш важким", – заявив тоді голова парламенту Крістофер Пайн.

"Українська правда. Життя" активно стежить за темою грудного вигодовування малюків у публічних місцях.

Зокрема, опублікувала замітки Анни Чаплигіної "Етикет: Грудне Вигодовування у Публічних Місцях" та Анастасії Сальникової "Грудне вигодовування у публічних місцях: питання етикету чи прав людини?".

Реклама:

Головне сьогодні