Тест

Своїх викрадачів Тарас Позняков підібрав не на BlaBlaCar. Їх оголосили у розшук

Як відомо, до міста він не доїхав і зник разом зі своїм автомобілем.

Нині його місцезнаходження невідоме, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Київській області.

"Встановлено, що 4 квітня Тарас Позняков на власному авто "Ауді А-6" виїхав зі Львова до столиці. По дорозі погодився підвезти до Києва двох осіб, які представилися учасниками АТО, але до міста він не доїхав і зник разом зі своїм автомобілем. На даний час його місцезнаходження невідоме", — розповіли у відомстві.

Правоохоронці розкрили особи обох розшукуваних.

"Під час розслідування кримінального провадження, відкритого за п.6 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу по факту безвісти зниклого жителя Львова 25-річного Тараса Познякова, правоохоронці встановили двох підозрюваних осіб. Ними виявилися 36-річний Дмитро Голуб, житель Чернівців та 25-річний Луан Кінгісепп, громадянин Росії, які оголошені у державний розшук", — йдеться у повідомленні нацполіції.

Зниклий Тарас Позняков. Фото Vkontakte

"Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що до скоєння умисного вбивства з метою заволодіння автомобілем "Ауді А-6" можуть бути причетні дві особи.

Голуб Дмитро Вікторович, 18.11.1979 року народження, позивний "Тоф", уродженець Російської Федерації, житель м. Чернівці, який перебуває у розшуку за пограбування.

Розшукуваний Дмитро Голуб. Фото Нацполіції

Кінгісепп Луан Миколайович, 23.03.1991 року народження, позивний "Лука", уродженець та громадянин РФ, житель м. Макіївка, Донецької області", — оприлюднили дані у відомстві.

Розшукуваний Кінгісепп. Громадянин РФ. Фото Нацполіції

За інформацією поліції, розшукувані можуть переховуватись у зоні АТО.

[L]

"Вони добре володіють вогнепальною і холодною зброєю, навиками рукопашного бою, можуть бути озброєними та небезпечними", — попереджають правоохоронці.

Тараса Познякова оголосили у всеукраїнський розшук 6 квітня. За повідомленням сайту ГУ Національної поліції у Київській області, на вигляд йому 25-26 років, зріст — 185 см.

12 квітня правоохоронці знайшли автомобіль Тараса, який знаходився в одному з гаражів Києво-Святошинського району.

Автівка зниклого безвісти Тасара Познякова. Фото Нацполіції

4 квітня на власному авто він виїхав зі Львова у напрямку столиці і зник.

При собі він мав посвідчення водія та службове посвідчення. Позняков є помічником судді Шевченківського райсуду Львова.

Спочатку волонтери, які оголосили про зникнення Тараса, повідомляли, що хлопець узяв подорожніх на сервісі BlaBlaCar. Однак нині ця інформація не підтвердилася.