Instagram закрив сторінку блогера, яка знімала грудне вигодовування і новонароджених. Фото

— 6 червня 2016, 14:22

Йдеться про аккаунт під назвою Earth Babes австралійського фотографа, де вона розміщувала фото новонароджених малят, яких матері годують грудьми.

Світлини було зроблено одразу після пологів.

Сторінку було деактивовано адміністраторами інстаграму за "недотримання принципів" соціальної мережі, пише The Daily Mail.

21-річна Ель Вікенс мешкає у Сіднеї. Минулого тижня вона помітила, що її аккаунт не працює. Жінка стверджує, що їй та усім матерям, які зголосилися позувати для проекту, важко не сприймати таке ставлення соцмережі близько до серця.

Фото Elle Wickens, Instagram

"Деактивація моєї сторінки розхитала не лише мою любов до Instagram, але й мою віру у спільноту. Чому жінки мусять докладати зусиль, щоб їй побачили? Чому ви не можете бачити нас такими, якими ми є: могутніми, дикими, люблячими людьми.

Чому вважається нормальним демонструвати наше тіло як сексуальний об'єкт, але не таким, яким воно є насправді?" — обурилася блогер.

Вона розповіла, що створила сторінку earth.babes, щоб показати іншим жінкам та цілому світові красу і могутність народження.

Фото Elle Wickens, Instagram

Двічі фотограф зверталася до служби підтримки мережі з вимогою відкрити сторінку.

За її словами, вона була неактивною протягом 24 годин, доки її відновили.

У своєму листі до користувачки адміністратори пояснили, що аккаунт видалили помилково, однак не вказали причину.

Фото Elle Wickens, Instagram

Натомість жінка одержала автоматичний лист від мережі, де було вказано, що її сторінка не відповідає принципам спільноти.

У своїх правилах Instagram вказує, що забороняються оголені зображення, окрім фото пост-мастектомії зі шрамами та знімків жінок, які годують малят грудьми.

Фото Elle Wickens, Instagram

За словами Ель, її підтримали не лише фоловери, а й самі мами, які теж написали скарги до служби підтримки. Саме тоді вона відчула, що повернути фото — її обов'язок.

Фото Elle Wickens, Instagram

Фотографує блогер вже два роки, сторінку Earth Babes вона завела з місяць тому.

З того часу у неї з'явилося 6400 підписників.

Тим часом жінка переконана, що фото видалили через скарги людей.

Фото Elle Wickens, Instagram

"Не думаю, що це зробив сам Instagram. Мені здається, що винні також люди, які ним користуються". Вона закликала суспільство говорити про проблему і змінювати ставлення інтернет-користувачів до природних речей.

Реклама:

Головне сьогодні