Опубліковано короткий огляд спліт-системи Samsung ®

— 5 липня 2016, 18:01

Спліт-система "Самсунг" створює комфортний і здоровий мікроклімат, демонструючи високу продуктивність (охолодження — 8530 БТО/год, обігрів — 10918 БТО/год). Такий результат досягається завдяки використанню енергоефективного інверторного компресора, потужного вентилятора і збільшених забірних отворів.

Унікальний дизайн

Компактний кондиціонер Samsung AR09HSSFAWK відрізняється від більшості спліт-систем трикутним корпусом. Така форма дає можливість збільшити розміри забірних отворів і діаметр вентилятора, завдяки чому ефективність роботи пристрою зростає на 39 %.

Економія електрики

Спліт-система AR09HSSFAWK функціонує на оптимальній потужності, яка регулюється за допомогою технології контролю продуктивності. У режимі "Турбо" кондиціонер працює на повну силу, забезпечуючи швидке зниження або підвищення температури повітря. У стандартному і нічному режимах оптимальні температурні умови підтримуються на мінімальних обертах компресора.

При виборі режиму роботи кондиціонера експерти інтернет-магазину "Фокстрот" рекомендують звертати увагу на площу приміщення і кількість людей, які перебувають в ньому.


Іонізатор Virus Doctor знезаражує попередньо очищене повітря за допомогою фільтра Easy Filter. Ця технологія отримала інноваційну нагороду AHR Expo Innovation Award.Очищення повітря

Бездротове управління

Спліт-система оснащена модулем Wi-Fi, що дозволяє замінити стандартний пульт ДУ на смартфон або планшет. Віддалене управління здійснюється за допомогою спеціального пульта, який також відображає інформацію про кількість спожитої електроенергії, технічний стан агрегата і рівень забрудненості фільтра.

Реклама:

Головне сьогодні