Представлено ТОП-5 виробників медичної техніки в Україні ®

— 6 липня 2016, 09:00

Без тіні іронії варто відзначити складність обладнання, яке не поступається за своїми характеристиками західним аналогам. І виробляють його у нас, у Харкові та Києві.

Радмір

Найбільша компанія, що вийшла з космічної галузі і перенесла весь свій досвід і науковий підхід на виробництво складної медичної електроніки. Колись це був НДІРВ — Науково-дослідний інститут радіотехнічних вимірювань, який у дев'яності розширив сферу діяльності. Компанія випускає прилади УЗД з 1993 року, а на даний момент виробляє також мамографи і рентгенівські апарати.

Телеоптик

Компанія займається рентгенівським обладнанням, а протягом дев'яти років розробляє цифрові приймачі, які відрізняються підвищеною якістю зображення і не мають аналогів у світі. Патенти на обладнання компанія отримувала не лише в Україні і Росії, але і ще в 21 країні світу. Штат компанії наближається до сотні фахівців, рахуючи наукових співробітників, кандидатів і докторів наук.

Крас

Ще один значний виробник апаратів для рентгену, зокрема — діагностичного комплексу "Медікс". Компанія існує в Києві з 1992 року.

Ютас

Виробник електрокардіографів, інфузійної техніки, апаратів ШВЛ і транспортних моніторів. Основний профіль їх продукції — моніторинг та діагностика серцевих захворювань.

Неважливо, потрібна вам медична техніка у Львові чи в столиці — техніка вітчизняного виробництва апріорі виграє у своїх імпортних аналогів з погляду сервісу та оновлення. Навіть звичайні механічні тонометри у Львові простіше полагодити, якщо ви звертаєтеся з апаратом вітчизняного виробництва до людини, знайомої з його конструкцією. А крім складної техніки є і корекційні пристрої та апарати, і медичні засоби відновлення після операцій і травм — і їх теж виробляють в Україні. Не віриться? Зазирніть у каталог на med-magazin.com.ua/ua/ — і порахуйте самостійно кількість приладів вітчизняного виробництва.

Реклама:

Головне сьогодні