Багатодітна мама залишила у благодійному таксі 10 тисяч гривень для бійців АТО

— 8 листопада 2016, 15:30

Водієві благодійного таксі, десантнику з позивним Жора, учаснику оборони ДАП і голові Спілки ветеранів АТО Деснянського району Києва, багатодітна мама доручила забрати дитину зі школи, а розраховуючись за поїздку поповнила скарбничку на 10 000 гривень для придбання автомобілів.

"За дітей просимо не хвилюватись – мові десантників Жора їх не вчив", – усміхаючись говорили волонтери.

Три авто, більше 600 поїздок та нескінченна кількість емоцій – такі результати акції "Військове таксі", яку протягом вересня та жовтня провели фонд "Повернись живим" та сервіс виклику авто "UKLON".

[L]Результат трьох вересневих таксі-днів у Києві – 536 замовлень з тегом #Wartaxi, з яких 320 було виконано волонтерами та сервісом "UKLON" на загальну суму 30 421 грн, і 55 391 грн, що передали пасажири понад суми замовлень. Всього – 85 812грн.

Ці гроші перетворились на Mitsubishi Pajero Sport, який перед відправкою у 30-ту окрему механізовану бригаду, поїздив львівськими вулицями.

Завдяки львів’янам, котрі долучились до акції "Військове таксі" у жовтні для 24-ї окремої механізованої бригади вже придбано Nissan Patrol. Наразі авто проходить фарбувальні процедури і готується до наступного заїзду WarTaxi. Який стартуватиме найближчим часом.

Реклама:

Головне сьогодні