Тест

Вечірнє мімімі. Фото любові 3-річного хлопчика і собаки Рейгана

Тепер їхні світлини вийдуть у благодійній книзі та календарі на 2014-ий рік на підтримку прийомних сімей у США.

Лабрадудль і Бадді постійно проводять час разом. Зрештою, прийомна бабуся хлопчика Санді Свірідофф вирішила, що не варто лише сім’ї милуватись ними. Тому почала спершу публікувати світлини у соцмережах, а тепер і в книжці, пише BoredPanda.

"Вона міститиме нові фото, які відображають їхні стосунки відколи вони вперше зустрілись і дотепер. А це – майже два роки", - розповіла жінка.

Вона взяла собі лабрадудля Рейгана у віці 8-тижнів, аби допомогти своїй доньці справитись з болем і смутком, коли сім’я мала віддати перших двох прийомних дітей.

Нагадаємо, що у США добре розвинена система прийомних сімей, де живуть діти, яких відбирають у батьків соціальні служби. Якщо батьки "виправляються", їм повертають дітей. Якщо ж ні – то після позбавлення їх батьківства, дитину можна всиновлювати.

Бадді був всиновлений у 11-місячному віці, і з тих пір постійно оточений любов’ю собаки Рйгана.

"Рейган чудово контактує з дітьми та іншими собаками, ми не зустрічали ще нікого, хто б йому не сподобався. Те, що ми його взяли, було одним з найкращих рішень, які ми коли-небудь приймали. Він привніс так багато радості у наші життя і життя багатьох людей!" - каже Санді Свірідофф.