Компанія Китаю замінила 90% людей на роботів – результати вражають

— 6 лютого 2017, 11:52

Китайська компанія, розташована у місті Дунгуань, замінила 90% своїх працівників на роботів, в результаті продуктивність зросла на 250%, а кількість браку – на 80%.

Підприємство Changying Precision Technology Company. Фото zmescience.com

Компанія Changying Precision Technology переважно розробляє мобільні телефони й давно переходить на автоматизацію виробництва, йдеться на ZME Science.

Раніше на підприємстві працювали 650 людей, а зараз лише 60 співробітників виконують свою роботу, решту беруть на себе роботи.

[L]Генеральний директор компанії Ло Вейціан (Luo Weiqiang) розповів, що незабаром кількість необхідних співробітників скоротиться до 20 осіб. За все решту відповідатимуть роботи.

Попри скорочення кількості найманих працівників, керівник підприємства зауважив на зростанні продуктивності та якості роботи.

Без сумніву, така тенденція збережеться і в майбутньому. Згідно із дослідженням професора Оксфордського університету доктора Карла Бенедикта Фрея, існує більш ніж 90% ймовірність, що роботи замінять людей на посадах податківців та бухгалтерів, роздрібних торгівців, ремонтників годинників, м'ясників, секретарів, касирів, телефонних операторів та інших.

Реклама:

Головне сьогодні