Український гаджет для домашніх тварин Petcube переміг на конкурсі у Лондоні

— 9 березня 2017, 12:24

Українська компанія Petcube стала першою в категорії "Розумний будинок" на Wearable Tech Show – міжнародної конференції, присвяченої "розумним" пристроям і темі інтернету речей (IoT) в цілому.

Українська компанія Petcube стала першою в категорії "Розумний будинок" на Wearable Tech Show. Фото petcube.com

У цьому році вона відбувалася 7-8 березня в Лондоні, йдеться на ain.ua.

Гаджет Petcube, який дозволяє розважати тварин, які лишилися вдома, і стежити за ними, зайняв перше місце, обійшовши таких серйозних конкурентів, як термостат Nest і голосовий асистент Amazon Alexa.

Фото petcube.com

Petcube інтерактивна бездротова камера для домашніх тварин, що дає змогу підтримувати з ними зв'язок навіть коли господарів немає вдома.

[L]Система спостереження за хатніми тваринами Petcube дозволяє звідусіль стежити за своїми собакою чи котом, спілкуватися і розважати їх лазерною іграшкою за допомогою смартфона.

Користувачі можуть надавати доступ до відео зі своїм вихованцем друзям, родині чи будь-кому в мережі Petcube.

Крім того, відома акторка Емма Уотсон зазначила Petcube серед своїх улюблених гаджетів, сказавши, що пристрій "змінює життя".

У категорії "Технології цифрового здоров'я" відзначили ще один український проект – Сardiomo, який розробляє смарт-кліпсу для відстеження метрик здоров'я літніх людей.

Фото petcube.com

Серед інших переможців конкурсу Wearable Tech Show – Apple Watch 2, Snapchat, Android Wear 2.0 та інші відомі гаджети й сервіси.

Раніше повідомлялося, що українець Роман Бєлкін створив сервіс Cardiomo для спостереженням за станом серця, дихальних шляхів людини, для вимірювання температури її тіла і представив на виставці CES 2017 у Лас-Вегасі.

Реклама:

Головне сьогодні