Наглядач харківської в'язниці побив підлітка з інвалідністю і вимагає відшкодування

— 7 червня 2017, 15:56

31-го травня близько 22:00 компанія 16-річних хлопців, повертаючись додому, помітила Запорожець без скла у вікнах і вирішила посидіти у ньому.

Коли господар, який працює наглядачем в одній із харківських в'язниць, помітив юнаків, він вийшов і почав бризкати на підлітків перцевим балончиком.

Про це розповіла Світлана Умеренкова, мама одного хлопця з компанії у Facebook.

[L]"Вони нічого не ламали, не намагалися розібрати або викрасти, просто посидіти. Вискочив господар "авто", забризкав всіх пацанів перцевим балончиком . Троє друзів встигли втекти, а Рома не зміг. У нього одна нога після онкозахворювання, яке ми успішно подолали", – розповіла Світлана.

За словами жінки, власник Запорожця витягнув одноногого хлопця, засліпленого від перцевого балончика, і почав гамселити його гумовим кийком.

Далі господар попросив свого сина винести наручники.

"Його син виніс наручники, мого сина закували в них, і потягнули до себе у двір, примовляючи, що зараз, мовляв, і ногу твою зламають, і пальці на руці молотком перекришать", – поділилася жінка.

Ситуацію врятував сусід, який помітив, що відбувається і викликав поліцію.

Тепер власник авто вимагає моральне відшкодування в сумі 100 доларів США.

З Романа зняли побої, мати написала заяву в поліцію. Через 5 днів після цього випадку, Світлана не може дізнатися контактних даних чоловіка, який побив сина. За її словами, поліція ігнорує запити.

Реклама:

Головне сьогодні