Унікальні функції Samsung Great (Note 8)®

PROMOTED — 4 жовтня 2017, 11:00

На черговій виставці представники компанії Samsung заявляють, що в 2018 році нас чекає унікальний складаний смартфон лінійки Galaxy Note. Здається, що здивувати смартфони вже нічим не можуть, — але подібна заява навіть збиває з пантелику. І зразу висувається багато версій: скептики сумніваються в успішності проекту і шукають недоліки, оптимісти захоплюються новинкою і чекають з нетерпінням. Гнучкий дисплей з органічних світлодіодів — ще одна "фішка" Samsung. І вона дійсно унікальна, а тому не залишила байдужим нікого. Але судячи з розробок Samsung, представлених на виставках, це не єдина особливість лінійки.

5 особливостей Samsung Note 8

Розглянемо найбільш значущі з функцій в новому Samsung Note 8.

  • Live Messages и Always On Display. Однією з основних фішок Note є S-Pen або електронне перо, яке надає великі можливості для роботи і творчості. Любителі малювати або писати повідомлення оцінять вдосконалений стилус, стрижень якого складає всього 0,7 мм. Вони зможуть відправити неповторне повідомлення, конвертувавши його в GIF-анімацію, швидко записати інформацію на вимкненому екрані. Загальний обсяг написаного стилусом тексту досягає 100 сторінок. І це далеко не всі можливості S-Pen. Наприклад, при читанні іноземного тексту знадобився переклад. Досить виділити текст стилусом, що в рази простіше, ніж вручну. S-Pen допоможе вибрати певну частину сторінки для скриншота і відразу ж написати свої нотатки.
  • DeX док-станція. Телефон вже давно перестав бути простим гаджетом зв'язку. Samsung надає можливість перетворювати його в повноцінне робоче місце. Смартфон можна підключити до монітора, клавіатури і миші і працювати через спеціальну версію Android, адаптовану під велику діагональ.
  • Дизайн. Особливістю лінійки Galaxy Note є округла по краях форма екрану, завдяки чому візуально збільшується зображення. Бачиш його вперше — і хочеться сказати: "Вау". Діагональ 6,3 дюйма, а співвідношення сторін приблизно 2:1. Роздільна здатність складає 2960 до 1440 пікселів. Основні матеріали корпусу — скло Gorilla Glass 5 і метал. Тому тактильні відчуття просто чудові. Плюс розробники Samsung захистили телефон від пилу і води за стандартом IP 68.
  • Багатозадачність. Завдяки великому екрану телефон можна використовувати для ігор та роботи. Тільки Note 8 з андроїд-пристрій дозволяє відкривати одним кліком і розміщувати на екрані два додатки одночасно в режимі Split view. Причому вони будуть працювати чудово і без перебоїв.
  • Покращені камери. Любителі фото і відеозйомки оцінять камери Samsung з дворазовим оптичним наближенням. Роботу кожної з них доповнює оптична стабілізація, тому якість картинки буде чудовим, навіть якщо зйомка здійснюється у вечірній час доби. Можливість налаштування динамічного фокуса дозволить зробити неповторні, оригінальні портрети: чітке зображення на першому плані і розпливчасте — на другому. Причому розмиття фону можна регулювати в процесі фотозйомки і у вже зробленому фото.

Висновки
Чудовий дизайн Galaxy Note 8 дозволить насолоджуватися телефоном щодня. На екрані з діагоналлю 6,3 дюйма можна працювати, дивитися відео і грати. Завдяки версії Android, телефон підключається до комп'ютера. Впізнаваною фішкою Note 8 є S-Pen, який використовують для розфарбовування, малювання, виділення об'єктів для скріну і запису інформації навіть на вимкненому екрані.

Немає ідеальних гаджетів, але є наближені до ідеалу. Вони представлені на сайті Comfy.ua: https://comfy.ua/smartfon/brand__samsung/

Реклама:

Головне сьогодні