2 історії про те, як чоловіки невдало попросили своїх партнерок схуднути

— 3 листопада 2017, 18:18

В обох випадках корстувачі соцмереж і форумів стали на бік жінок.

Американець, який вирішив не називати свого імені, розповів для популярного на Facebook блогу Humans of New York про те, що 1,5 року зустрічається з дівчиною, з якою все непогано складається, якби не те, що його турбує зайва вага партнерки.

Пара збирається до психотерапевта, однак чоловік і досі вагається, чи наважиться заговорити на сеансі про цю проблему.

"Спершу я запевняв себе, що зможу не зважати на це. Я сказав: "Подивімося, як буде". У нас були чудові побачення. Усе в ній було саме таким, як мені хотілося. Я боявся зруйнувати все через одну маленьку причину. Та минуло 1,5 року.

Я почуваюся жахливо, але не можу нічого з цим вдіяти. Мені погано через те, що не можу їй сказати. Ми йдемо до сімейного психотерапевта, але я досі не впевнений, що заговорю про це. Я взагалі маю право просити її скинути зайву вагу заради мене?", – запитав герой блогу Humans of New York.

[L]Користувачі соцмережі пропонували чоловікові прийняти кохану такою, якою вона є, намагалися пояснити, що проблема не в неї, а у нього.

Інші радили порвати з дівчиною, тому що вона заслуговує такого чоловіка, який любитиме кожен сантиметр її тіла. "Дозволь їй знайти гідного партнера собі", – пропонували чоловікові.

Так само одностайно користувачі відгукнулися щодо історії австралійки, яка на онлайн форумі Breastfeeders Australia розповіла, що її чоловік просить припинити годувати їхню дитину груддю, аби вона могла схуднути.

У пари є двоє доньок, хлопчик – третя і наймолодша дитина.

У цій історії чоловік не захотів іти до сімейного психолога, щоб обговорити проблему. Крім того, він вважає, що тривале годування хлопчика груддю може призвести до того, що син буде поводитися як дівчинка.

Жінка видалила свій допис майже одразу, однак це не завадило учасникам форуму відгукнутися на нього й пояснити, що австралійка "виносила і народила трьох дітей, тепер продовжує годувати найменшого, а чоловік зміг сконцентруватися винятково на тому, що у неї є зайва вага, забувши про дивовижні моменти, які вона йому подарувала".

Знайшлися й такі, що пропонували покинути такого чоловіка.

Реклама:

Головне сьогодні