Топ-20 вишів, які беруть студентів на бюджет за найбільшим балом ЗНО

— 9 лютого 2018, 14:50

Днями стартувала реєстрація на ЗНО-2018. Для вступників створили мобільний додаток та онлайн-платформу з підготовки до тестування.

Днями стартувала реєстрація на ЗНО-2018

Паралельно з підготовкою до отримання сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання, майбутні абітурієнти обирають вищі навчальні заклади.

У 2018 році абітурієнти зможуть подавати 7 заяв на 4 спеціальності на місце державного та регіонального замовлення.

При цьому кількість заяв на контракт обмежена не буде.

У 2018 році абітурієнти зможуть подавати 7 заяв на 4 спеціальності

У які виші найважче вступити саме на бюджетну форму навчання, досліджувала інформаційна система "Вступ.Освіта.ua".

Спеціалісти склали рейтинг закладів вищої освіти за показником середнього бала ЗНО абітурієнтів, яких в 2017 році було зараховано на бюджет.

До п’ятірки вишів, зокрема, входять Національний фармацевтичний університет (190,83 балів), Національний університет "Києво-Могилянська академія" (188,18), Київський національний університет імені Тараса Шевченка (184,33), Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького (183,34) та Національний медичний університет імені О.О. Богомольця (183,27).

Для збільшення натисніть на таблицю

У рейтингу використані дані 2017 року, що отримані інформаційною системою "Вступ.Освіта.ua" з Єдиної державної бази з питань освіти за договором з ДП "Інфоресурс".

[L]Середній бал сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання розраховували серед усіх осіб, які зараховані на навчання за кошти державного бюджету на перший курс, для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною та заочною формами навчання.

До рейтингу не включені вищі військові навчальні заклади (вищі навчальні заклади із специфічними умовами навчання) та військові навчальні підрозділи вищих навчальних закладів через відсутність відповідних даних у Єдиній державній базі з питань освіти.

Реклама:

Головне сьогодні