Київ та Одесу відвідають представники польських та чеських університетів®

— 4 квітня 2019, 10:45

PROMOTED

Усе більше молодих українців обирають для здобуття вищої освіти сусідні держави.

Сучасні освітні системи Польщі та Чехії впродовж нетривалого часу змогли вдало інтеґруватись у європейську, і відповідно надають додаткові переваги випускникам своїх університетів під час працевлаштування, як за кордоном, так і в Україні.

Процес вступу до польських і чеських університетів має деякі розбіжності, однак основною вимогою для абітурієнтів є наявність шкільного атестата та знання мови навчання.

Університети Польщі і Чехії пропонують своїм студентам широку палітру освітніх програм з технологічних, медичних, гуманітарних, соціальних, інноваційних спеціальностей.

Більшість студентів користуються можливістю поєднання роботи і навчання, що надає можливість відчувати себе справжнім європейцем, подорожувати Європою та пізнавати культурне розмаїття різних націй.

Відвідувачі міжнародної виставки "Освіта за кордоном" матимуть можливість дізнатись про особливості здобуття освіти у Польщі та Чехії, взяти участь у презентаціях та поставити запитання представникам університетів.

Також у виставці братимуть участь профільні освітні агенції, які організовують всебічний супровід вступника під час вступу та перших місяців студентського життя.

Організатори виставки запрошують випускників шкіл, студентів та їхніх батьків відвідати захід, що відбуватиметься 12-13 квітня у Києві та 14 квітня в Одесі.

Київ 12-13 квітня — Український дім, вул. Хрещатик, 2. Часи роботи: з 11.00 до 18.00; Одеса 14 квітня — готель "Бристоль", вул. Пушкінська 15. Часи роботи: з 12.00 до 18.00.

Вхід вільний.

З переліком учасників виставки Ви можете ознайомитись на сайті fair.edu-abroad.com.ua

Реклама:

Головне сьогодні