UKRSIBBANK безкоштовно надасть корти любителям тенісу®

— 1 жовтня 2019, 10:00

Історії великого тенісу уже понад століття. Спочатку цей вид спорту вважався грою для аристократів, адже нею захоплювалися члени королівської родини.

Та вже давно це твердження стало стереотипом.

Із тенісними ракетками та м’ячиками люблять повправлятися мільйони людей по всьому світу, а найбільші тенісні турніри збирають повні стадіони відвідувачів.

Тенісний сезон 2019 від UKRSIBBANK

Теніс - це не просто вид спорту. Для багатьох це стиль життя.

Саме тому міжнародна фінансова Група BNP Paribas – головний акціонер одного з найбільших українських банків UKRSIBBANK уже понад 45 років підтримує великий теніс та є партнером найпопулярніших турнірів: ROLAND GARROS, Fed Cup, BNP Paribas Masters, Monte Carlo Rolex Masters, Internazionali BNL d’Italia, BNP Paribas Open at Indian Wells, а також різних аматорських змагань.

Такі світові зірки, як Рафаель Надаль, Роджер Федерер та Новаак Джокович буквально виросли на кортах із біло-зеленими банерами із зірками BNP Paribas за спиною.

Тенісний сезон 2019 уже добігає свого завершення, а всі найпрестижніші трофеї, в тому числі і чотири розіграші так званих "великих шоломів" уже отримали імена своїх тріумфаторів.

Але істинні поціновувачі тенісу в Україні саме зараз можуть відволіктися від перегляду улюбленого виду спорту з екранів і спробувати свої сили у володінні ракеткою та м’ячиками.

UKRSIBBANK BNP Paribas Group запровадили ТENNIS OPEN DAYS. Усі клієнти банку разом із друзями, родиною, партнерами можуть влаштувати свої турніри, позайматися з тренером, або ж просто зіграти матч-другий на кортах, які люб’язно надасть UKRSIBBANK BNP Paribas Group, аби розділити спільну прихильність до тенісу.

І все це: і корти, і послуги тренера абсолютно безкоштовно.

Корти будуть доступні у п’яти містах: Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові та Львові. А для того аби потрапити на них любителям тенісу достатньо лише зателефонувати за номером +38 097 744 64 64 або перейти за посиланням та зареєструватися, обравши зручну дату і час.

Взяти участь в акції від UKRSIBBANK (BNP Paribas) – це чудова нагода відчути себе зіркою і стати причетним до великої історії тенісу, яка писалася BNP Paribas

Взяти участь в акції від UKRSIBBANK BNP Paribas Group – це чудова нагода відчути себе зіркою і стати причетним до великої історії тенісу, яка писалася BNP Paribas спільно із світовими легендами ще з далекого 1973 року.

Саме тоді французька Федерація тенісу звернулася до BNP - Banque Nationale de Paris профінансувати встановлення місць в ложі центрального корту "Ролан Гаррос".

Цей турнір вважається найпрестижнішим у грунтових змаганнях. З того часу банк став офіційним спонсором турніру, а згодом долучився до організації й інших змагань.

Залишили слід BNP Paribas і на турнірах, які проводять в Україні. Так, більше 10 років банк підтримував проведення Кубку Девіса та Кубку Федерації в Україні.

"Ми підтримуємо такі турніри, бо це чудова можливість, аби українські вболівальники побачили зірок тенісу, а ще зустрітися з нашими клієнтами на трибунах корту. Щодо проведення ТENNIS OPEN DAYS, то ідея назрівала давно. Ми любимо теніс і пропагуємо здоровий спосіб життя. Цей вид спорту з кожним роком набирає популярності. Сподіваємося це стане чудовою традицією, і клієнти банку будуть задоволені часом проведеним на кортах", - зазначила Яніна Ольховська, начальник Служби бренду та комунікацій UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

ТENNIS OPEN DAYS триватимуть кожної неділі протягом жовтня та листопада.

Реклама:

Головне сьогодні