Польські і чеські виші відвідають Україну ®

— 8 листопада 2019, 14:10

Провідні університети Польщі та Чехії візьмуть участь у Міжнародній виставці "Освіта за кордоном", яка цього року вперше відбувається у Києві, Харкові та Дніпрі.

Під час виставки представники понад 40 закладів освіти з обох країн презентуватимуть можливості здобуття вищої освіти для українських абітурієнтів.

Провідні університети Польщі та Чехії візьмуть участь у Міжнародній виставці "Освіта за кордоном"

Зокрема, відвідувачі виставки матимуть можливість отримати актуальну інформацію про освітні програми університетів, особливості здобуття освіти у державних і приватних закладах, умови проживання, мовні вимоги до вступників, стипендіальні програми та можливості безкоштовного навчання, а також багато іншої інформації, що зазвичай цікавить майбутніх студентів та їхніх батьків.

Окрім відомих університетів Польщі, участь у виставці також беруть університетські об’єднання, метою яких є представництво та розвиток польських університетів.

Крім чеських університетів, Чеську вищу освіту також презентуватиме Чеський центр при Посольстві Чеської Республіки в Україні.

Окрім цього, виставку відвідає один з найбільших і найстаріших технічних університетів Європи Czech Technical University in Prague, відомі чеські заклади University of West Bohemia та University of Pardubice та інші.

Повний перелік учасників виставки дивіться за посиланням.

Також, в рамках проведення виставки відбудеться серія семінарів присвячених здобуттю вищої освіти в Чехії, Польщі, Німеччині, Франції та Словаччині.

Реєстрація на семінари доступна на сайті виставки.

Міжнародна виставка "Освіта за кордоном" відбудеться:

  • Київ: 15-16 листопада 2019 року, вул. Хрещатик, 2 (Український дім).
  • Час роботи виставки: з 11.00 до 18.00;
  • Харків: 17 листопада 2019 року, просп. Незалежності, 2, Готель Kharkiv Palace. Час роботи: з 12.00 до 17.00;
  • Дніпро: 19 листопада 2019 року, вул. Шолом-Алейхема, 4/26, Готель Менора. Час роботи виставки: з 16.00 до 20.00.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ ТА ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Реклама:

Головне сьогодні