Коштом подарунків: в Україні допомогли притулкам для тварин ®

— 3 лютого 2021, 20:04

Лінія магазинів EVA разом з партнерами спрямувала 270 тисяч гривень на облаштування семи притулків для тварин: на Київщині, Одещині, Дніпропетровщині, Львівщині та Тернопільщині.

"Важкий, карантинний 2020 рік змусив багатьох людей в Україні та світі переосмислити звичні речі.

І водночас показав, скільки корисних справ можна зробити спільними зусиллями — допомагаючи тим, хто цього потребує найбільше.

Новий кейс корпоративної соціальної відповідальності Лінії магазинів EVA полягає в тому, щоб відмовитися від новорічних подарунків партнерам, на які компанія виділяла значні суми грошей.

А зекономлені кошти передати на ремонт та облаштування притулків для тварин, що наразі найбільш беззахисні", — говорить керівниця PR-напрямку Лінії магазинів EVA Олександра Гнатик.

Через карантин та кризу все менше людей мають можливість допомагати бездомним тваринам. Десятки тисяч собак, котів та інших тварин, що живуть у притулках по всій Україні, перебувають на межі виживання, а зусилля волонтерів, що їх підтримують, вкрай обмежені.

"З ініціативи нашої компанії Гуманістичний рух UAnimals запустив проєкт для допомоги притулкам і зібрав 135 тисяч гривень.

Лінія магазинів EVA подвоїла цю суму: ми спрямували 270 тисяч гривень на порятунок тварин", — каже Олександра Гнатик.

На зібрані кошти придбали устаткування, корм і медикаменти, а також розпочали необхідні ремонтні роботи в семи притулках для тварин.

Притулок "Стрийські хвости" у м. Стрий отримав допомогу в розмірі 35 900 грн: на будівництво боксів зі склопакетів, карантинної кімнати та вентиляційної антибактеріальної системи.

ГО "Мокрий ніс" у м. Трускавець отримала благодійні кошти в розмірі 38 998 грн — на матеріали для побудови шести додаткових вольєрів.

Притулок-перетримка для безпритульних тварин Дніпра в Діївці отримав 38 571 грн на ремонт вольєрів і пральну машину.

Притулок "Вірні друзі" у м. Тернопіль отримав від благодійників 38 560 грн. На ці кошти вже будують вольєр для собак і будки для тимчасової перетримки тварин на території притулку.

У притулку "Милосердя" в смт Брюховичі, що поблизу Львова, проживає 300 собак. 38 859 грн буде витрачено на побудову даху задля поліпшення умов утримання тварин.

Притулок у м. Гостомель отримав допомогу в розмірі 41 105 грн. Кошти підуть на монтаж системи опалення, закупівлю м’яса для собак та корму для котів.

Притулок "Рукавичка", що в Одеській області, витратить 38 007 грн на будівництво ізолятора для тварин.

Детальний звіт з витрат опубліковано на сторінках UAnimals та EVA Благодійність.

Благодійники — представники Лінії магазинів EVA — закликають кожного небайдужого й надалі долучатися до хвилі добра і допомагати тим, хто цього потребує найбільше. Адже захист слабких — справа сильних.

Головне сьогодні