WOG запустить нові зимові горнята, а дизайн обере серед дитячих малюнків ®

— 2 вересня 2021, 11:10

1 вересня стартував третій всеукраїнський конкурс дитячих малюнків "Твори різдвяну дивокаву" від WOG, який набув неймовірної популярності – минулого року свої твори надіслали понад тисяча юних творців.

Цьогоріч знов три малюнки-переможці стануть основою дизайну зимової серії горнят WOG.

Святкові стаканчики з’являться по всій мережі АЗК WOG та WOG CAFE в день Святого Миколая – 19 грудня.

Автори кращих робіт також отримають заохочувальний приз – сімейний вікенд у мальовничому готелі Rixos Прикарпаття.

"Ми проводимо конкурс на кращий дитячий малюнок, який стає основою дизайну наших святкового горнят, третій рік поспіль. Адже "Твори різдвяну дивокаву" набув надзвичайної популярності.

У 2019-му свої роботи надіслали 800 юних авторів. Минулого року ми отримали понад тисячу неймовірних малюнків, пронизаних добром й дитячою безпосередністю.

Разом з тим, новорічні горнята з весели

ми малюнками користуються неабияким попитом у наших клієнтів. Приємно спостерігати за їх мимовільними усмішками, коли вони беруть до рук ці дивовижні стаканчики.

Тому ми з нетерпінням чекаємо нові твори юних художників, на яких вони розкриють своє баченням казки й новорічно-різдвяного дива", - говорить Олена Осипчук, директор з комунікацій WOG.

Дитячі малюнки на новорічно-різдвяну тематику прийматимуться з 1 по 21 вересня 2021 року на сторінці конкурсу та в Instagram. WOG не застосовуватиме до конкурсних робіт жодних додаткових критеріїв окрім тематики: кожна дитина у віці до 16 років отримає змогу реалізувати будь-які ідеї на свій розсуд.

Для участі у змаганнях необхідно виконати кілька кроків:

1. Власноруч намалювати малюнок на новорічно-різдвяну тему.

2. Сфотографувати чи відсканувати малюнок*.

3. Завантажити малюнок на сторінку конкурсу https://dyvokava.wog.ua/ або розмістити його в Instagram з хештегом #різдвянадивокава2021* (при завантаженні малюнка в Instagram у дописі необхідно зазначається ім’я та вік автора твору, а також місто).

4. Зберегти оригінал малюнку до оголошення переможців конкурсу**.

Переможці будуть обрані під час відкритого онлайн-голосування на сайті конкурсу з 22 по 24 вересня.

Результати змагань організатор оприлюднить 27 вересня на сайті wog.ua, а також на офіційних сторінках WOG у Facebook та Instagram.

Автори трьох малюнків, що наберуть найбільшу кількість голосів, будуть визнані переможцями. Саме їх твори прикрасять новорічні горнята WOG.

Напої у святкових горнятках з дизайном від юних художників можна буде придбати на всіх АЗК WOG та WOG CAFE протягом зими – з 19 грудня 2021 року по 28 лютого 2022 року.

Ознайомитися з офіційними правилами участі в конкурсі "Твори різдвяну дивокаву" можна тут.

*Наймолодші учасники конкурсу для виконання 2, 3 та 4 кроків можуть сміливо залучати батьків, старших братиків або сестричок 😊

**Авторам творів, які переможуть, потрібно до 1 жовтня поточного року надіслати оригінали малюнків за адресою: м Київ, Спортивна площа 1, БЦ Gulliver, компанія WOG, з позначкою "Конкурс "Твори різдвяну дивокаву""

Головне сьогодні