Знайти Sense навчання з дитинства: садочок та початкова школа в новій концепції®

— 1 червня 2023, 10:38

Упродовж поточного року мережа приватних шкіл КМДШ продовжувала активно розвиватися і трансформувалася у родину брендів КМДШ-ВСЕСВІТ.

До неї входять: школи та прескул КМДШ, садочки та початкова школа Clever Kids та садочки й початкова школа SENSE.

І вже з вересня 2023 року в Києві розпочнуть роботу ці навчальні заклади у новій концепції та на новій локації в ЖК "Паркові озера" (м. Київ, вул. Воскресенська, 2а).

Мережа шкіл КМДШ має понад 11-річний успішний досвід роботи й продовжує створювати продукти під різні освітні потреби дітей.

SENSE – це самостійний концепт, який є частиною великої родини КМДШ-ВСЕСВІТ, тому до роботи команди застосовуються найвищі критерії та стандарти якості.

В основу SENSE покладений унікальний ECO-SMART напрям, де SMART – це інтелектуальний та когнітивний розвиток дітей та ECO-складова, що втілюється через пізнання дитиною довкілля, рефлексію, розвиток соціальної відповідальності, тьюторський, психологічний та логопедичний супроводи, творчість, різноманітну рухову активність та відпочинок.

Садочок повного дня SENSE Kids призначений для дітей віком від 1,5 до 5 років. Це місце, де до особистості дитини ставляться з повагою і турботою.

На маленьких вихованців очікує насичений, але водночас збалансований денний розпорядок занять, відпочинку та гри: ранній розвиток, логіка, математика, сенсорика, конструювання, англійська мова, грамота, мовлення, музика, хореографія і т.д.

Навчальні та розвивальні заняття доповнені формаційною програмою з включенням нейрогімнастики, рефлексії та вправ SEEL.

А також, смачне та корисне 5-разове харчування, безпечний простір для прогулянок, спортивний розвиток та дбайливе ставлення.

SENSE school – школа нового формату, яка відповідає свідомій освіті, коли учні розуміють, де і як зможуть практично застосувати отримані теоретичні знання та навички.

Навчальні програми побудовані відповідно до державного стандарту із посиленням мовного компонента через додатковий український читацький клуб та вивчення англійської з першого класу (не менше 4-х годин на тиждень); математичного компонента через додаткові заняття з логіки, практичного курсу робототехніки та інформатики; фізичного і психоемоційного розвитку через заняття драми, збільшення кількості годин спорту; заняття з соціального, емоційного та етичного розвитку за міжнародною програмою SEEL.

Англійська мова викладається з рівневим поділом групами по 10-12 дітей. На шляху до перших академічних звершень дітям допомагатиме потужна Команда.

Як зазначив засновник мережі приватних шкіл КМДШ та SENSE Володимир Козленко: "Світ змінюється стрімко і невпинно, нині потрібні лідери, які можуть давати собі раду зі складними викликами сучасного життя.

Наша мета полягає в тому, щоб вихованці та учні SENSE були готові долати освітні та технологічні труднощі не тому, що так заведено, а тому, що їм дійсно цікаво і цей інтерес йде від серця.

Через новітні академічні підходи, через потужну формаційну програму, традиції, активне залучення, усвідомлене пізнання світу і сенсів, якими він наповнений ми ростимо справжніх інженерів майбутнього, рушіїв змін".

Головне сьогодні