Metasmart TV — віртуальна реальність через екран телевізора

Metasmart TV — віртуальна реальність через екран телевізора

Коли фантаст Ніл Стівенсон 1992 року вперше вигадав і описав метавсесвіт ніхто й уявити не міг, що це стане реальністю всього через три десятиліття.

А те, що доступ до нього буде доступний з телевізора не могли уявити навіть декілька років тому. Вихід до віртуальної реальності просто з екрану телевізора став можливим з появою нового покоління телевізорів Metasmart TV, базованих на технології Web 3.0.

2023 року саме бренд Gazer здійснив прорив у світі у світі ТВ і презентував перший у світі телевізор, що має вихід у метавсесвіт та доступ майже до всіх NFT.

Щоб відправитися в подорож віртуальними світами за допомогою телевізора достатньо зайти в унікальний додаток Gazer multiverse.

Вже за декілька кліків просто з дивану вітальні можна ходити на концерти, відвідувати виставки, навчатися, подорожувати, спілкуватися з іншими цифровими аватарами, використовувати метавсесвіт в навчанні та тренуваннях, грати в улюблені ігри.

Іншим пристроєм, що дозволяє пересуватися віртуальним простором, є унікальний дистанційний пульт керування multicontrol remote. У вертикальному положенні пульт працює як звичайний дистанційний з можливістю перемикання каналів та швидкого доступу до відеосервісів Netflix, YouTube, Google Play та рrime video.

А в горизонтальному положенні пульт перетворюється на контролер, що дозволяє пересуватися метавсесвітом. Пульт компактний, зручний та з мінімальною кількістю кнопок.

Також multicontrol remote має функцію голосового пошуку, а проблема "вічних пошуків пульта по кімнаті" вже не проблема, адже згуба миттєво знаходиться натисканням кнопки на телевізорі.

Подорожувати метавсесвітом на великому екрані набагато захопливіше, аніж на екранах маленьких гаджетів. А повноцінно оцінити масштаби метавсесвіту можна лише на якісному екрані. Саме тому Gazer приділив цьому максимум уваги, обʼєднавши найсучасніші технології в унікальному екрані Multiverse screen.

Завдяки технології True RGB екран має дійсно високу роздільну здатність та передає кольори яскраво і насичено. IPS екран дозволить насолоджуватися натуральною та яскравою картинкою під будь-яким кутом огляду без втоми для очей навіть при тривалому перегляді.

Такий екран гарантує високу оригінальну якість на багато років вперед.

Окрім виходу в метавсесвіт METASMART TV надає доступ до величезної колекції картин цифрового мистецтва та майже усіх NFT. Найкращі роботи митців цифрового арту можна переглядати, сортувати, ставити на заставку телевізора за допомогою унікального софту multiart.

А натуральна передача кольорів на екрані телевізора дозволяє насолоджуватися цифровими картинами в максимально чіткій та досконалій якості.

Познайомитися з метавсесвітом та здобути досвід користування новітніми технологіями через телевізор стає можливим завдяки METASMART TV WEEK — заходам, які стали популярними серед східноєвропейських мереж побутової техніки.

Україна вже приймала такі заходи у національних мережах Цитрус та Фокстрот, де протягом двох тижнів гості могли випробувати всі можливості нового покоління телевізора Gazer METASMART TV. А вже 1 вересня 2023 року на щорічній конференції з побутової техніки IFA в Берліні Gazer планує презентувати нові можливості METASMART TV, які обіцяють здивувати не менше, ніж попередні.

Тож будемо уважно слідкувати за новинами бренду, який тримає першість у створенні електроніки майбутнього.

Gazer Metasmart TV — справжній прорив у сфері технологій та розваг. Його передові технології, зручний інтерфейс та якісний екран роблять досвід взаємодії з метавсесвітом комфортним та незабутнім.

Бренд без перебільшення відкрив нову еру в телевізійних технологіях, задав новий рівень якості й високі стандарти. Технології метавсесвіту лише на початку свого розвитку і їх застосування у різних сферах нашого життя лише зростатиме та розширюватиметься.

Тому дуже добре, що Gazer зробив доступ до сучасних технологій простим та доступним через такий звичний для всіх гаджет. Як провідних з реального світу у віртуальний Gazer Metasmart TV має величезний потенціал для інтерактивності, креативності та спілкування у віртуальному середовищі.

Головне сьогодні