Технологічні українці в Кремнієвій Долині®

— 8 серпня 2023, 11:08

Ми презентуємо вам історії технологічних українців та їхній шлях. Плануємо робити декілька історій з різних куточків світу, де концентруються українці.

Перший фільм "TECH UKRAINIANS at Silicon Valley" ми почали із меки IT столиці Кремнієвої Долини (Silіcon Valley).

"Все почалося з моєї захопленості інноваціями та успіхами українських технологічних компаній у світі. Я був вражений тим, як багато талановитих та креативних українців досягають великих успіхів у світі технологій. Це викликало у мене захоплення та було джерелом національної гордості." – Ігор Власов, ідейний продюсер фільму.

Цей не звичайний фільм, який має освітній характер, розкриває захоплюючу подорож українських стартапів, що знайшли своє місце в серці технологічного центру світу.

"TECH UKRAINIANS at Silicon Valley" демонструє шляхи, якими вони пройшли, від початкових стадій перших помилок, розробок технологій до успішних запусків, і їхню впливову роль у глобальній індустрії.

Фільм розповідає про талановитих українських підприємців та інноваторів, їх винаходи, амбіції та вміння відмовлятися від статус-кво в погоні за новими горизонтами.

Засновники стартапів і фондів, інвестори діляться своїм досвідом, інсайдами та прогнозують наступні тренди у сферах інновацій. Також вони відповідають на питання, що врятує Людство!?

"TECH UKRAINIANS at Silicon Valley" також висвітлює такі теми, як життя фаундера та його команди (які перешкоди трапляються на їхньому шляху і як вони їх долають); роль та підтримка фондів та інвесторів (їх підходи до відбору проектів та розкриття секретного рецепту успішного стартапу); вклад небайдужих людей з усього світу в технологічну екосистему України.

Ми віримо, що "TECH UKRAINIANS at Silicon Valley" буде мотивуючим фільмом для всіх українців, незалежно від їх віку та професійної сфери. Він нагадує нам, що наша країна має потужний потенціал і талановитих людей, які можуть конкурувати з найкращими у світі спеціалістами.

Фільм "TECH UKRAINIANS at Silicon Valley" створений з метою просування українських технологій та стартапів на міжнародному рівні, а також формування національної гордості та розуміння, що інновації є однією з ключових сфер розвитку нашої країни.

ФІльм доступний до перегляду на ютуб каналі.

Головне сьогодні