"Подорожник" та "Бойові пінгвіни" на захисті України®

— 9 жовтня 2023, 09:00

"Бойові пінгвіни" - це символічна назва полярників, які захищають Україну в лавах ЗСУ. Раніше вони досліджували сувору Антарктиду у рамках наукових експедицій до станції "Академік Вернадський".

Сьогодні ці відважні люди, які відчули всю суворість полярних вітрів та айсбергів, захищають Україну, перебуваючи у лавах Збройних Сил. Їхній досвід виживання в екстремальних умовах та відданість Батьківщині роблять їх справжніми героями наших днів.

"Бойові пінгвіни" - це дійсно національні герої. Полярні дослідження завжди відігравали важливу роль у наукових відкриттях та дослідах. Але сьогодні, багато колишніх полярників героїчно протистоять новим викликам, захищаючи Україну та свободу кожного українця.

У цей критичний момент "Бойовим пінгвінам" дуже потрібна наша підтримка, і мережа аптек "Подорожник" стала одним з надійних партнерів цих видатних людей.

"На фронті та в мирний час – ми завжди і всюди піклуємося про кожного громадянина України, – говорить СЕО мережі аптек "Подорожник" Тарас Коляда. – Віра в перемогу нашої країни та підтримка військових наближає наше спільне краще майбутнє і саму Перемогу."

Співпраця Національного антарктичного наукового центру та аптек "Подорожник" почалася кілька років тому, коли компанія безкоштовно забезпечила станцію "Академік Вернадський" запасом ліків на всю зимівлю.

Компанія також підтримує колишніх науковців, які зараз служать у ЗСУ. Нещодавно мережа аптек "Подорожник" виділила 100 тисяч гривень на закупівлю двох пристроїв для радіоелектронної боротьби (РЕБ), які вже зараз захищають наших військових від ворожих дронів.

"Дякуємо мережі аптек "Подорожник" і особисто Тарасу Коляді та Ользі Гречко за допомогу у придбанні двох засобів радіоелектронної боротьби, – говорять бійці. – Ці штуки ефективно допомагають нам глушити ворожі дрони. Разом переможемо! Слава Україні! Героям слава!"

Сьогодні важливо пам'ятати, що нація формується у боротьбі, і вклад кожного з нас у цій боротьбі неможливо переоцінити.

Співпраця мережі аптек "Подорожник" і "Бойових пінгвінів" відзначає, що разом ми є сильнішими і готові захищати Україну завжди та в усіх сферах життя.

Головне сьогодні