Українська правда

Феєрверк солодощів від "Світоч"

15 лютого 2012, 15:00

Три дні, з 10 по 12 лютого,  торгова марка "Світоч" тепло зустрічала гостей п’ятого львівського Свята шоколаду. Так співпало, що пік справжньої цьогорічної зими у Львові  був насичений чудовим ароматом шоколаду, а асортимент запропонованих гостям свята солодких делікатесів не залишив байдужими ані дітей, ані дорослих. 

Біля Оперного театру світочанські майстри шоколадної справи збудували оригінальне шатро – велетенську цукерку "Трюфель", за лаштунками якої львів’яни та гості міста потрапляли до справжнього шоколадного королівства. 

І тут виявлялося, що існує чимало оригінальних способів використання шоколаду: його можна не тільки їсти або пити, але й, наприклад, складати мозаїки! 
У наметі з цукерок створювалася велика картина із зображенням міста Львова та логотипу „Світоча” – кожен відвідувач "Трюфеля" міг взяти цукерку і прикріпити її до полотна. 

Все дійство супроводжувалося гарячим шоколадом, багатим асортиментом чудових виробів від "Світоч". 

Неабияку спритність демонстрували бажаючі власноруч виготовити значки із зображенням архітектурних шедеврів Львова та знаком якості у вигляді лева.  

Також всередині гостинної "цукерки" відбувались експрес-навчання по виготовленню солодощів під керівництвом досвідчених світочанських шоколатьє. 

Весело проходили численні конкурси, розіграші та вікторини з шоколадними призами, які зігрівали серце і створювали дійсно святковий гарний настрій.

Солодкоїжки могли поласувати не тільки традиційними цукерками „Світоч”, а й приготувати „авторські” десерти

Хтось вважає, що назва "Світоч" утворилося від sweet touch – солодкий дотик

 Особливою популярністю користувалася інтерактивна гра "Спіймай бульбашки "Аеро"
 Яскраві кульки символізують бульбашки улюбленого багатьма батончика з пористого шоколаду
Найбільше радості шоколадне свято принесло дітям
За участь у конкурсах та вікторинах усіх нагороджували справжніми львівськими солодощами
 У Палаці мистецтв створювали надзивачайно красиві скульптури з шоколаду